Nyheder

Rejsegilde på Risskov Skole

29/08/18

I december vandt vi hovedentreprisen på Risskov Skole. Her har vi opført 900 nye kvadratmeter undervisningsbyggeri, og mindre ombygning af nuværende skolebygninger. Byggeriet er tegnet af GPP Arkitekter, sikret til fremtiden og med et moderne udtryk, der skal binde hele skolen sammen. Projektet udføres med facader i plademateriale, for at skabe et moderne udtryk. På projektet har vi haft vores dygtige medarbejder, Joachim Gotfred som byggeleder, og partner Peter Leth som projektchef.Renovering af skolen
Flere eksisterende lokaler har også fået nye gulve, maling og inventar, så det er klar til de næste generationer af skolelever i Risskov. Det bliver udført i samme stil, som den nye tilbygning, og på den måde bliver hele skolens udtryk sammenhængende.  

Risskov Skole

Det strategiske fokus i 2018 har bl.a. været på institutionsbyggeri, hvorfor vi er meget tilfredse med vores to institutionsprojekter i ordrebogen.
Derfor var vi yderst tilfredse med rejsegildet vi afholdt fornylig, og ser frem til det sidste bliver færdig, så projektet kan stå klar i december. 

Tilbage til oversigten