Om Os

ØSTJYLLANDS HOVED- OG TOTALENTREPRENØR

I samarbejde med rådgivere, kommuner og private virksomheder leverer vi byggeri til fremtidens Østjylland.


lph byg ansatte

 

Som en af Jyllands førende entreprenører leverer Lph Byg a/s total- og hovedentrepriser til private og offentlige bygherrer i hele Østjylland. Vi vil være Østjyllands førende entreprenør inden for bolig- og institutionsbyggeri og en kendt entreprenør indenfor erhvervsbyggeri i Østjylland. Vi holder til i Hørning, uden for Århus og anerkendes for vores personlige tilgang og ansvar for opgaven, som er funderet i vores professionalisme, ærlighed og ordholdenhed. Egenskaber der gør os til vores kunders foretrukne byggepartner.

Vores historie

LPH Byg er det gamle Brdr. Thybo og co., som har eksisteret siden 2007. Efter et afsluttet generationsskifte ændrede vi navn til LPH Byg A/S efter partnerne Leth, Petersen og Hummeluhr. Vi har strategisk fokus på institutions- og boligbyggeri samt erhvervsbyggeri i regionen Østjylland, hvor Århus og omegn udgør en vigtig del af vores marked.

Samarbejde er vores mantra

Vi er østjyder af hjerne og hjerte. Vi bygger i hele Østjylland og altid efter ”skulder ved skulder”-princippet med såvel bygherrer som samarbejdspartnere. Det betyder, at vi gør mere end at bygge. Med os som hoved- eller totalentreprenør får du en kompetent og erfaren samarbejdspartner, der udfordrer dig i idéfasen, sparrer med dig i projekteringen og sikrer, at du er godt informeret og orienteres løbende under byggeriets opførelse. Vi slipper ikke samarbejdet efter aflevering, men følger op med en tæt dialog. Derfor vil du opleve, at vi er med dig gennem hele processen som en kompetent sparringspartner med fokus på muligheder, budget og bygbarhed.

Personlig projektledelse

Vi er anerkendt for vores personlige tilgang til byggeprojektet. Ethvert projekt tilknyttes en af virksomhedens partnere, som personligt tager ansvar for projekterne og selv fører opgaverne til dørs. Fordi vi står personligt inde for enhver byggesag, vil du opleve personlig ansvarlighed, professionalisme, ærlighed og ordholdenhed. Vi er stærke projektledere og leverer vores byggerier i samarbejde med ansvarsfulde og kvalitetsbevidste arkitekter, ingeniører og velkvalificerede underentreprenører. Som entreprenør vælger vi vores underleverandører med omhu og sammensætter vores teams på basis af tidligere samarbejde og ud fra opgavens art og omfang. Oftest er det teams, vi har samarbejdet med gennem flere år. For dig betyder det, at du får adgang til et stort netværk af eksperter og kan være sikker på, at vi som entreprenør leverer kvalitet til den aftalte tid – og til den aftalte pris.

Dokumenteret succes

Vi har særdeles anerkendte referencer i Århusområdet og resten af Østjylland og en god karakterbog fra diverse byggesager inden for erhvervsbyggeri, institutionsbyggeri og boligbyggeri. Vores karakterbog dokumenterer vores faglige kompetencer og personlige høje standarder, uanset byggeriets art. Se et udvalg af vores referencer her.

Vi holder, hvad vi lover, og lader gennemsigtighed i projekterne være det, der dokumenterer vores ærlighed.