Om Os

Vores logo viser, hvem vi er

Lph Byg Logo

Baggrunden

Vores logo symboliserer den ”skulder ved skulder”-filosofi, som er grundlæggende for vores tilgang til enhver byggeopgave og arbejdsrelation.
 
Da vi i forbindelse med afsluttet generationsskifte skiftede navn til Lph Byg, var det vigtigt for os at kommunikere vores styrke. Et tæt samarbejde med rådgiver og bygherre gennem hele byggeprocessen har altid været vores mantra. Samarbejde ligger dybt i vores DNA og er fundamentet for den måde, vi tænker på.


Logoet

Logoets to elementer, der er placeret tæt op ad hinanden, symboliserer den tætte samarbejdsrelation mellem os som entreprenør og den rådgiver eller bygherre, vi arbejder med. Det signaleres, at vi arbejder ”skulder ved skulder” i logoets ”skuldre”– de to runde hjørner. De symboliserer også, at vi ikke tænker ”firkantet”, men gerne arbejder med lidt anderledes byggeri. De 2 felter kan også lede tankerne hen på en plantegning, en byggegrund eller en tilbygning. Derfor er de et godt udtryk for den verden, vi arbejder i. Vi er en dynamisk entreprenør med ungt sind og et energisk team, som kan lide at tænke ud af boksen. Den dynamik har vi udtrykt i vores logo.
 

Budskabet

Byggeri til Østjylland fastslår virksomhedens strategiske fokus.
Vi er fuldblods-Østjyder og bygger boliger, institutioner og erhvervsbyggeri til fremtidens Østjylland,  både i, omkring og langt udenfor Århus. Vi er Østjyllands entreprenør. Af krop og sjæl. Og det er det, vi vil være kendte for.