Om Os

VÆRDIER


Vi holder ord, er ærlige og agerer professionelt i enhver situation. Det gør os til en troværdig samarbejdspartner og vores kunders foretrukne entreprenør og byggepartner i hele Østjylland.

Ærlighed
Vi har som hoved- og totalentreprenør altid fuld gennemsigtighed i ethvert projekt – fra regnskaber til samarbejdspartnere, betingelser og deadlines. Vores ærlighed gør også, at vi tør sige fra.
Filosofi: Det betaler sig altid at være ærlig. Gennemsigtighed styrker firmaets troværdighed. Det samme gør erkendelser af eventuelle begåede fejl. Desuden bliver løgne altid opdaget.

Professionalisme
Vi håndterer byggesagen professionelt og løser udfordringer ved at være fleksible og faglige. Vi tager vores rolle som entreprenør alvorligt og sikrer, at forventninger afstemmes på forhånd, at budgetter holder, og deadlines ikke overskrides. Professionalisme er nøglen til en optimal byggeproces - og sikkerheden for det bedste resultat.
Filosofi: Ved at agere professionelt med fokus på faglighed og kompetence får vi en effektiv byggeproces. Professionalisme er derfor nøglen til en optimal byggeproces - og sikkerheden for det bedste resultat. 

Ordholdenhed 
Vi holder, hvad vi lover. Punktum. Vores ordholdenhed er fundamentet i vores troværdighed. Fordi vores entreprenørvirksomhed er bygget op omkring vores partneres netværk og kundekontakt, tager vi personligt ansvar for vores aftaler, leveringer og byggeprocesser.
Filosofi: At holde ord giver bygherre tryghed og vished om, at han har valgt den rigtige byggepartner.