Nyheder

Nybygning og renovering på Risskov Skole

25/03/19

Institutionsbyggeri i Aarhus Kommune

 
  • Byggeår: 2018 - 2019
  • Ny indskoling og SFO: For Aarhus Kommune har vi bygget ny indskoling med plads til undervisning, samt en SFO med 5 nye lokaler og tilhørende fælleslokaler til leg og motion.
  • Udvendig legeskråning: Den udvendige del af hovedentreprisen indebærer belægninger samt en legeskråning, hvor børnene kan boltre sig i mange underholdende aktiviteter.
  • Designet af GPP Arkitekter: Byggeriet er tegnet af GPP Arkitekter, sikret til fremtiden og med et moderne udtryk, der skal binde hele skolen sammen.

 

Succesfuldt hovedentreprise med nybygning og renovering


Lph Byg har netop afleveret nybygning og renovering på Risskov Skole for Aarhus Kommune. I alt har opgaven omfattet 1790 m2, hvoraf 900 er nye kvadratmeter institutionsbyggeri. 

Plads til leg og motion
Her er opført 5 nye lokaler med tilhørende fælleslokaler til leg og motion. Derudover har vi renoveret eksisterende arealer i mellemtrin og udskoling til flere åbne, fleksible og inspirerende fælles læringsområder.

Synergi mellem det gamle, renoverede og nye
Det har skabt en synergi mellem den originale skole og den nye bygning, der skal huse de næste generationer af Risskovs børn. Byggeriet er tegnet af GPP Arkitekter, der har sikret designet til fremtiden og skabet det moderne udtryk, der skal binde hele skolen sammen.

Derfor er byggeriet bl.a. 
opført med facader i plademateriale. Indvendig fremstår bygningen med egetræs dørplader, vindueslysninger og sidetrin op mod de hvide vægge med farvede lydfelter og gulve.

På projektet har vi haft Joachim Gotfred som byggeleder, og Peter Leth som projektchef.
 

 Tilbage til oversigten