Nyheder

Velkommen til vores nye website!

28/10/13

Nyt og brugervenligt website


Brdr. Thybo & Co. har fået udarbejdet ny hjemmeside i efteråret 2013, og vi er glade for at kunne byde dig velkommen til vores nye og forbedrede hjemmeside. Vi har indgået samarbejdet med det aalborgensiske webbureau, Tiger Media A/S, med det formål om at få et nyt og professionelt website, der både er overskueligt og brugervenligt for de besøgende.

På vores hjemmeside vil vi holde dig opdateret med nyheder inden for vores selskab - herunder nye projekter, kunder og arrangementer. Derudover kan du få et overblik over vores refencer og læse yderligere om vores forskellige gennemførte byggeprojekter.

Brdr. Thybo A/S er en kompetent, moderne og opdateret virksomhed med 36 års erfaring. Vi følger med tiden, og dette er én af grundene til, at vi netop har fået udarbejdet en ny hjemmeside. Vi lytter til vores kunders ønsker og behov, og vi har derfor været meget modtagerorienteret under udarbejdelsen af hjemmesiden. På websitet skal det både være let og overskueligt at finde de informationer, som den besøgende efterspørger.

God fornøjelse på hjemmesiden - vi håber, at den lever op til dine ønsker og behov.

Tilbage til oversigten