Referencer

Boligbyggeri til Østjylland, Århus og omegn

 

Vores skulder-ved-skulder-filosofi sikrer dig kvalitet til tiden og fuld gennemsigtighed i byggeprojektet. Det er din tryghed for en god byggeproces. Vi er en entreprenør, der ikke er bange for at tænke kreativt i løsningen af dit boligbyggeri. Ethvert projekt kobles til en af virksomhedens partnere. På den måde arbejder vi professionelt med muligheder, løsninger og udfordringer i både hoved- og totalentrepriser. Den personlige ansvarlighed for projektet sikrer den bedste udnyttelse af vores mange års erfaring og kompetence. Det gør byggeprocessen så ukompliceret og effektiv som muligt.;

Vi bygger med personligt engagement og ansvarlighed

 

Med Lph Byg som din byggepartner får du det hele: Erhvervsbyggeri leveret til tiden, en ærlig dialog, professionalisme i valg af materialer og konstruktionsprincipper og en stærk projektledelse. Vi leverer det hele til den aftalte pris uden at blinke, fordi vi kender værdien af at holde ord. Vi rådgiver, vejleder og handler professionelt ud fra dine behov. Vores stærke projektstyring sikrer dig en overholdt tidsplan. Uanset udfordringerne får du udbytte af vores mangeårige kompetencer og høje fleksibilitet. Og med vores partnerorienterede tilgang til samarbejdet og byggeriet, er du garanteret et personligt engagement og ansvarlighed ud over det sædvanlige.

Institutionsbyggeri – en ukompliceret byggeproces

 

Du får den rigtige løsning første gang, fordi vi som entreprenør arbejder professionelt med materialer, leverandører og projektledelse. Vi er stærke projektledere, der holder, hvad vi lover og bygger på fuld økonomisk gennemsigtighed. Vores byggeprojekter har både høj og lav kompleksitet. Med LpH Byg som entreprenør får du en ukompliceret byggeproces og en samarbejdspartner, der står skulder ved skulder med dig fra idé til færdigt byggeri.

RISSKOV SKOLE

Byggeår2018 - 2019
BeliggenhedRisskov Skole
ByggetypeInstitution
EntrepriseformHovedentreprise
Etageareal1.790 m2
Entreprisesum27,4 mio. ekskl. moms
BygherreAarhus Kommune, Børn & Unge
ArkitektGPP Arkitekter
IngeniørCowi
Nybygning af indskoling og renovering af eksisterende lokaler. 
 
For Aarhus Kommune har vi bygget ny indskoling med undervisning og SFO med 5 nye lokaler med tilhørende fælleslokaler til leg og motion.

Derudover har vi renoveret eksisterende arealer i mellemtrin og udskoling til flere åbne, fleksible og inspirerende fælles læringsområder der imødeko9mmer tidens krab.

Den samlede opgave omfatter 1790 m2 samt udvendige belægninger og legeskråning, hvor børnene kan boltre sig i mange spændende aktiviteter.

Nybygningen er opført i betonkonstruktioner med beklædning i let facade-konstruktion og udfyldninger i glas/alu partier.

Indvendig fremstår bygningen i moderne udtryk med egetræs dørplader, vindueslysninger og siddetrin op mod de hvide vægge med farvede lydfelter og gulve
 

Har du spørgsmål til projektet kan Peter kontaktes på 20 90 53 26