Referencer

Boligbyggeri til Østjylland, Århus og omegn

 

Vores skulder-ved-skulder-filosofi sikrer dig kvalitet til tiden og fuld gennemsigtighed i byggeprojektet. Det er din tryghed for en god byggeproces. Vi er en entreprenør, der ikke er bange for at tænke kreativt i løsningen af dit boligbyggeri. Ethvert projekt kobles til en af virksomhedens partnere. På den måde arbejder vi professionelt med muligheder, løsninger og udfordringer i både hoved- og totalentrepriser. Den personlige ansvarlighed for projektet sikrer den bedste udnyttelse af vores mange års erfaring og kompetence. Det gør byggeprocessen så ukompliceret og effektiv som muligt.;

Vi bygger med personligt engagement og ansvarlighed

 

Med Lph Byg som din byggepartner får du det hele: Erhvervsbyggeri leveret til tiden, en ærlig dialog, professionalisme i valg af materialer og konstruktionsprincipper og en stærk projektledelse. Vi leverer det hele til den aftalte pris uden at blinke, fordi vi kender værdien af at holde ord. Vi rådgiver, vejleder og handler professionelt ud fra dine behov. Vores stærke projektstyring sikrer dig en overholdt tidsplan. Uanset udfordringerne får du udbytte af vores mangeårige kompetencer og høje fleksibilitet. Og med vores partnerorienterede tilgang til samarbejdet og byggeriet, er du garanteret et personligt engagement og ansvarlighed ud over det sædvanlige.

Institutionsbyggeri – en ukompliceret byggeproces

 

Du får den rigtige løsning første gang, fordi vi som entreprenør arbejder professionelt med materialer, leverandører og projektledelse. Vi er stærke projektledere, der holder, hvad vi lover og bygger på fuld økonomisk gennemsigtighed. Vores byggeprojekter har både høj og lav kompleksitet. Med LpH Byg som entreprenør får du en ukompliceret byggeproces og en samarbejdspartner, der står skulder ved skulder med dig fra idé til færdigt byggeri.

TESTRUP HØJSKOLE

Byggeår2018 - 2019
BeliggenhedTestrupvej 110, Mårslet
ByggetypeInstitution
EntrepriseformTotalentreprise
Entreprisesum8,8 mio. ekskl. moms
BygherreTestrup Højskole
ArkitektSchmidt, Hammer & Lassen
IngeniørArne Elkjær
Testrup Højskole - Nybyggeri i Partnering/ Totalentreprise. 
 
Byggeriet er designet og tegnet af arkitektfirmaet Schmidt, Hammer & Lassen som har stået for ide oplæg frem til nøglefærdig projekt. 

Opførsel af 14 elevboliger fordelt på 2 enheder med tilhørende fællesrum - udført i Partnering/ Totalentreprise

Bygherrens ønske til projektet var etablering af nye elevfløje i moderne udtryk integreret i de flotte naturomgivelser.

Med Arne Elkjær som bygherre rådgiver og Ingeniør på projektet fik arkitektfirmaet Schmidt, Hammer & Lassen den fornemme opgave at tegne skitser til projektet, hvorfra vi i fællesskab fik skabt et flot projekt indenfor de økonomiske rammer.

Bygningerne er placeret over midteraksen, på hver sin af eksisterende bygningsmasse, hvor de orienterer sig direkte mod de åbne vider.

Bygningerne er opført i lette konstruktioner med vedligeholdelsesvenlige materialer med store glaspartier i rå aluminium i dobbelthøjde så der er luft og lys på hemsene.

Facader er efter bygherrens ønske udført i vedligeholdelsesfrit plade materiale.

Indvendig fremtræder bygninger med nutidens minimalistiske udtryk i malede betongulve, hvide vægge og lys fin træbeton lofter med indbyggede spots som den primære belysning.

Projektet er afsluttet før sommerferien 2019

Kontraktsum: 8,8 millioner 

Har du spørgsmål til projektet kan Ole kontaktes på 20 90 53 36