Referencer

Boligbyggeri til Østjylland, Århus og omegn

 

Vores skulder-ved-skulder-filosofi sikrer dig kvalitet til tiden og fuld gennemsigtighed i byggeprojektet. Det er din tryghed for en god byggeproces. Vi er en entreprenør, der ikke er bange for at tænke kreativt i løsningen af dit boligbyggeri. Ethvert projekt kobles til en af virksomhedens partnere. På den måde arbejder vi professionelt med muligheder, løsninger og udfordringer i både hoved- og totalentrepriser. Den personlige ansvarlighed for projektet sikrer den bedste udnyttelse af vores mange års erfaring og kompetence. Det gør byggeprocessen så ukompliceret og effektiv som muligt.;

Vi bygger med personligt engagement og ansvarlighed

 

Med Lph Byg som din byggepartner får du det hele: Erhvervsbyggeri leveret til tiden, en ærlig dialog, professionalisme i valg af materialer og konstruktionsprincipper og en stærk projektledelse. Vi leverer det hele til den aftalte pris uden at blinke, fordi vi kender værdien af at holde ord. Vi rådgiver, vejleder og handler professionelt ud fra dine behov. Vores stærke projektstyring sikrer dig en overholdt tidsplan. Uanset udfordringerne får du udbytte af vores mangeårige kompetencer og høje fleksibilitet. Og med vores partnerorienterede tilgang til samarbejdet og byggeriet, er du garanteret et personligt engagement og ansvarlighed ud over det sædvanlige.

Institutionsbyggeri – en ukompliceret byggeproces

 

Du får den rigtige løsning første gang, fordi vi som entreprenør arbejder professionelt med materialer, leverandører og projektledelse. Vi er stærke projektledere, der holder, hvad vi lover og bygger på fuld økonomisk gennemsigtighed. Vores byggeprojekter har både høj og lav kompleksitet. Med LpH Byg som entreprenør får du en ukompliceret byggeproces og en samarbejdspartner, der står skulder ved skulder med dig fra idé til færdigt byggeri.

BALANCEN - KILDEBJERG, RY

Byggeår2019 - 2021
BeliggenhedKildebjerg, Ry
ByggetypeBoliger - Nybygning
EntrepriseformTotalentreprise
Etageareal 3113 m2
Entreprisesum 43.792 mio. ekskl. moms
BygherreSeniorbolig P/S (PensionDanmark)
ArkitektVandkunsten
IngeniørViggo Madsen

Ry Kildebjerg - livstilsboliger 50+, bæredygtighedscertificeret til DGNB guld.


For PensionDanmark opfører LPH byg i totalentreprise første etape af et fællesskab for 50 + med 33 boliger og fælles huse i tæt samarbejde med bygherrens arkitekt Vandkunsten as og Viggo Madsen som rådgiver på ingeniørydelserne.
Hele området indeholder små 100 boligenheder med tilhørende fælleshuse i forskellige anvendelses kategorier
 
Boligerne udføres i 1 plan med 3 forskellige typer - 55, 75 og 100 m2 som dobbelthuse.
Fælleshusene består af et fælleshus med anretterkøkken og læse nicher, aktivitetshus til kreativitet og orangeri som kan anvendes til forsamlinger.
Fælleshusene indeholder nærfællesskaber med vaskerier for hver klynge, da der ikke er  integreret vaskemaskine i boligerne.
Bebyggelsen indeholder også 2 gæsteboliger som lejerne kan booke til overnattende gæster.
I terræner indlægges forskellige skure, terrasser, frugttræer, lunde og bevoksninger mv. som bærer fællesskabet i bebyggelsen.
 
Byggeriet bliver bæredygtighedscertificeret efter DGNB guld ordningen og opføres i trækonstruktioner som præfabrikeret elementer med beklædning i tegl og træfacader, der har til formål at øge den generelle kvalitet af ejendommen, at forbedre slutbrugernes sundhed, trivsel, samt optimere vedligeholdelse og samtidig minimerer energiforbruget og ikke mindst miljøbelastningen. Der ud over opfyldes krav til BR18 Lavenergi i henhold til Pensions Danmark skærpede krav til bæredygtighed.
 
Boligerne ligger i naturskønne omgivelser blandt bebyggede områder og direkte adgang til golfbanen med 27 huller, sansepark, ridestier, skov og kort afstand til Ry centrum og Ry Sundhedshus som ligger i baghaven.
 
Har du spørgsmål til projektet kan i kontakte Ole på 20 90 53 36 eller Christoffer på 26 10 53 82