Referencer

Boligbyggeri til Østjylland, Århus og omegn

 

Vores skulder-ved-skulder-filosofi sikrer dig kvalitet til tiden og fuld gennemsigtighed i byggeprojektet. Det er din tryghed for en god byggeproces. Vi er en entreprenør, der ikke er bange for at tænke kreativt i løsningen af dit boligbyggeri. Ethvert projekt kobles til en af virksomhedens partnere. På den måde arbejder vi professionelt med muligheder, løsninger og udfordringer i både hoved- og totalentrepriser. Den personlige ansvarlighed for projektet sikrer den bedste udnyttelse af vores mange års erfaring og kompetence. Det gør byggeprocessen så ukompliceret og effektiv som muligt.;

Vi bygger med personligt engagement og ansvarlighed

 

Med Lph Byg som din byggepartner får du det hele: Erhvervsbyggeri leveret til tiden, en ærlig dialog, professionalisme i valg af materialer og konstruktionsprincipper og en stærk projektledelse. Vi leverer det hele til den aftalte pris uden at blinke, fordi vi kender værdien af at holde ord. Vi rådgiver, vejleder og handler professionelt ud fra dine behov. Vores stærke projektstyring sikrer dig en overholdt tidsplan. Uanset udfordringerne får du udbytte af vores mangeårige kompetencer og høje fleksibilitet. Og med vores partnerorienterede tilgang til samarbejdet og byggeriet, er du garanteret et personligt engagement og ansvarlighed ud over det sædvanlige.

Institutionsbyggeri – en ukompliceret byggeproces

 

Du får den rigtige løsning første gang, fordi vi som entreprenør arbejder professionelt med materialer, leverandører og projektledelse. Vi er stærke projektledere, der holder, hvad vi lover og bygger på fuld økonomisk gennemsigtighed. Vores byggeprojekter har både høj og lav kompleksitet. Med LpH Byg som entreprenør får du en ukompliceret byggeproces og en samarbejdspartner, der står skulder ved skulder med dig fra idé til færdigt byggeri.

NAVERVEJ

Byggeår2020 - 2021
BeliggenhedNavervej 1, 8382 Hinnerup
ByggetypeBoliger - Nybygning
EntrepriseformTotalentreprise
Etageareal 1698 m2
Entreprisesum24,5 mio kr. excl. moms
BygherreEjendomsselskabet Navervej 1 ApS
ArkitektNorconsult Arkitektur
IngeniørTri-consult A/S

Navervej 1, Hinnerup - 14 tæt-lav rækkehuse


Lph Byg opfører i totalentreprise 14 moderne boliger i 2 plan for ejendomsselskabet Navervej aps, på den gamle lægehusgrund i Hinnerup.

Boligerne udføres som række boliger opdelt i 3 enheder med god plads til parkeringsarealer og grønt område.

Arkitekturen er løftet både ude og inde med facader i skiftevis murværk og let facader,
carporte med ovenpå liggende tagterrasse med fine detaljer som værn i glas og lister.

Indvendige er boligens udtryk enkelt, med nutidens materialer og løftet med ståltrapper med ind spændt glas og inventar i god kvalitet

De 14 boliger er fordelt på 3 blokke:

Blok 1: 7 boliger boligtype A 112/116 m2
Blok 2: 3 boliger boligtype B 126/130 m2 
Blok 3: 4 boliger boligtype B 126/130 m2

Hver bolig har carport med tilkørsel fra asfaltvej.

Det samlede bruttoareal udgør 1698 m2

Har du spørgsmål til projektet kan Ole kontaktes på 20 90 53 36