Referencer

Boligbyggeri til Østjylland, Århus og omegn

 

Vores skulder-ved-skulder-filosofi sikrer dig kvalitet til tiden og fuld gennemsigtighed i byggeprojektet. Det er din tryghed for en god byggeproces. Vi er en entreprenør, der ikke er bange for at tænke kreativt i løsningen af dit boligbyggeri. Ethvert projekt kobles til en af virksomhedens partnere. På den måde arbejder vi professionelt med muligheder, løsninger og udfordringer i både hoved- og totalentrepriser. Den personlige ansvarlighed for projektet sikrer den bedste udnyttelse af vores mange års erfaring og kompetence. Det gør byggeprocessen så ukompliceret og effektiv som muligt.;

Vi bygger med personligt engagement og ansvarlighed

 

Med Lph Byg som din byggepartner får du det hele: Erhvervsbyggeri leveret til tiden, en ærlig dialog, professionalisme i valg af materialer og konstruktionsprincipper og en stærk projektledelse. Vi leverer det hele til den aftalte pris uden at blinke, fordi vi kender værdien af at holde ord. Vi rådgiver, vejleder og handler professionelt ud fra dine behov. Vores stærke projektstyring sikrer dig en overholdt tidsplan. Uanset udfordringerne får du udbytte af vores mangeårige kompetencer og høje fleksibilitet. Og med vores partnerorienterede tilgang til samarbejdet og byggeriet, er du garanteret et personligt engagement og ansvarlighed ud over det sædvanlige.

Institutionsbyggeri – en ukompliceret byggeproces

 

Du får den rigtige løsning første gang, fordi vi som entreprenør arbejder professionelt med materialer, leverandører og projektledelse. Vi er stærke projektledere, der holder, hvad vi lover og bygger på fuld økonomisk gennemsigtighed. Vores byggeprojekter har både høj og lav kompleksitet. Med LpH Byg som entreprenør får du en ukompliceret byggeproces og en samarbejdspartner, der står skulder ved skulder med dig fra idé til færdigt byggeri.

30 SVANEMÆRKEDE familieboliger i Risskov

Byggeår2020 - 2022
BeliggenhedBørglumvej 9, 8240 Risskov
ByggetypeBoliger - SVANEMÆRKET
EntrepriseformTotalentreprise
Etageareal1970 m2
Entreprisesum26 mio kr. excl. moms
BygherreVelliv Ejendomme A/S
ArkitektLuplau & Poulsen arkitekter
IngeniørTri-consult A/S
Bygherre RådgiverDEAS

Sundt indeklima og bæredygtige materialer.


Lph Byg har opført 30 SVANEMÆRKEDE familieboliger i totalentreprise på Børglumvej 9 i Risskov. Bygherre er VELLIV Ejendomme A/S med DEAS A/S som Bygherrerådgiver.

Opgaven består i Projektering, nedbrydning af eksisterende bygning og opførsel af bygning i 3 etager samt delvis kælder.

Boligerne er tegnet af Arkitektfirmaet Luplau & Poulsen og bygningen fremstår enkel og moderne. Facaden er holdt i lyse nuancer med fremtrukket murværk. De hvidmalede altaner med de forskudte placeringer skaber et varieret og levende udtryk. Alle boliger har stort lysindfald og et fantastisk indeklima.
 
Den nye bygning indeholder:

• 30 lejligheder med 2-3 værelser
• 44-66 kvadratmeter
• Altan, fransk altan eller terrasse
• Elevator i bygningen
• Fælles vaskeri i kælderen
• Cykelparkering i terræn og cykel-kælder

Bygningen er SVANEMÆRKET. Materialerne er af gedigen kvalitet og opfylder en række krav mht. bæredygtighed, miljø- og sundhedsskadelige stoffer, samt andre skrappe miljøkrav. Her er også taget hensyn til energiforbrug, alt til gavn for forbruger og miljø.

Byggeriet er afsluttet i foråret 2022


Har du spørgsmål til projektet kan Ole kontaktes på 20 90 53 36