Referencer

Boligbyggeri til Østjylland, Århus og omegn

 

Vores skulder-ved-skulder-filosofi sikrer dig kvalitet til tiden og fuld gennemsigtighed i byggeprojektet. Det er din tryghed for en god byggeproces. Vi er en entreprenør, der ikke er bange for at tænke kreativt i løsningen af dit boligbyggeri. Ethvert projekt kobles til en af virksomhedens partnere. På den måde arbejder vi professionelt med muligheder, løsninger og udfordringer i både hoved- og totalentrepriser. Den personlige ansvarlighed for projektet sikrer den bedste udnyttelse af vores mange års erfaring og kompetence. Det gør byggeprocessen så ukompliceret og effektiv som muligt.;

Vi bygger med personligt engagement og ansvarlighed

 

Med Lph Byg som din byggepartner får du det hele: Erhvervsbyggeri leveret til tiden, en ærlig dialog, professionalisme i valg af materialer og konstruktionsprincipper og en stærk projektledelse. Vi leverer det hele til den aftalte pris uden at blinke, fordi vi kender værdien af at holde ord. Vi rådgiver, vejleder og handler professionelt ud fra dine behov. Vores stærke projektstyring sikrer dig en overholdt tidsplan. Uanset udfordringerne får du udbytte af vores mangeårige kompetencer og høje fleksibilitet. Og med vores partnerorienterede tilgang til samarbejdet og byggeriet, er du garanteret et personligt engagement og ansvarlighed ud over det sædvanlige.

Institutionsbyggeri – en ukompliceret byggeproces

 

Du får den rigtige løsning første gang, fordi vi som entreprenør arbejder professionelt med materialer, leverandører og projektledelse. Vi er stærke projektledere, der holder, hvad vi lover og bygger på fuld økonomisk gennemsigtighed. Vores byggeprojekter har både høj og lav kompleksitet. Med LpH Byg som entreprenør får du en ukompliceret byggeproces og en samarbejdspartner, der står skulder ved skulder med dig fra idé til færdigt byggeri.

BYHAVEN - SILKEBORG

Byggeår2021 - 2023
BeliggenhedBorgergade 74, 8600 Silkeborg
ByggetypeBoliger
EntrepriseformHovedentreprise
Etageareal10.000 m2
Entreprisesum116 mio. ekskl. moms
BygherreByhaven Silkeborg ApS
ArkitektLaban Arkitekter A/S
IngeniørReeholm & Bredahl A/S
Byhaven Silkeborg, Nybygning 98 lejligheder

For Byhaven Silkeborg ApS opføres i totalentreprise:

BYHAVEN SILKEBORG - I hjertet af Silkeborg på Borgergade opføres 98 lejligheder fordelt på fem punkthuse, der hver indeholder en standardetage med 4 boliger pr. etage. Hver bygning opføres i forskellige højder, der går fra tre til syv etager.

Byggeriet udføres med tre forskellige stentyper og hver bygning er endvidere opdelt i to sektioner, hvor den ene er en eller to etager højere end den anden.

På den lave del af hver bygning udføres tagterrasse med opholdsarealer og drivhus.

Alle lejlighederne er åbne og lyse, med to facader der orienterer sig forskelligt for at optimere udsigt og dagslys.

Lejlighederne er fordelt på 3- og 4-værelses lejligheder, hvor boligerne på terræn har adgang til indhegnede gårdhaverum, og etageboligerne har private dybe altaner.

Punkthusene etableres med nyt bytorv, parkering, carport med ladestandere og fælles opholdsarealer. Til hver bygning udføres en kælder til teknik.

Derudover omfatter entreprisen: Byggemodning inkl. komplet kloakeringsanlæg med afvanding af tagarealerne, fællesarealer og veje inkl. beplantning og udvendig belysning.

Interesserede kan læse mere fra vores bygherre her: byhaven-silkeborg


 
Har du spørgsmål til projektet kan Christoffer kontaktes på 26 10 53 82 og Jacob på 20 90 53 27