Referencer

Boligbyggeri til Østjylland, Århus og omegn

 

Vores skulder-ved-skulder-filosofi sikrer dig kvalitet til tiden og fuld gennemsigtighed i byggeprojektet. Det er din tryghed for en god byggeproces. Vi er en entreprenør, der ikke er bange for at tænke kreativt i løsningen af dit boligbyggeri. Ethvert projekt kobles til en af virksomhedens partnere. På den måde arbejder vi professionelt med muligheder, løsninger og udfordringer i både hoved- og totalentrepriser. Den personlige ansvarlighed for projektet sikrer den bedste udnyttelse af vores mange års erfaring og kompetence. Det gør byggeprocessen så ukompliceret og effektiv som muligt.;

Vi bygger med personligt engagement og ansvarlighed

 

Med Lph Byg som din byggepartner får du det hele: Erhvervsbyggeri leveret til tiden, en ærlig dialog, professionalisme i valg af materialer og konstruktionsprincipper og en stærk projektledelse. Vi leverer det hele til den aftalte pris uden at blinke, fordi vi kender værdien af at holde ord. Vi rådgiver, vejleder og handler professionelt ud fra dine behov. Vores stærke projektstyring sikrer dig en overholdt tidsplan. Uanset udfordringerne får du udbytte af vores mangeårige kompetencer og høje fleksibilitet. Og med vores partnerorienterede tilgang til samarbejdet og byggeriet, er du garanteret et personligt engagement og ansvarlighed ud over det sædvanlige.

Institutionsbyggeri – en ukompliceret byggeproces

 

Du får den rigtige løsning første gang, fordi vi som entreprenør arbejder professionelt med materialer, leverandører og projektledelse. Vi er stærke projektledere, der holder, hvad vi lover og bygger på fuld økonomisk gennemsigtighed. Vores byggeprojekter har både høj og lav kompleksitet. Med LpH Byg som entreprenør får du en ukompliceret byggeproces og en samarbejdspartner, der står skulder ved skulder med dig fra idé til færdigt byggeri.

SANKT KNUDS SKOLE

Byggeår2017 - 2019
BeliggenhedRyesgade, Århus
ByggetypeInstitution - Skolebyggeri
EntrepriseformHovedentreprise - Nybyg og renovering
Etageareal 1250 m2
Entreprisesum25,7 mio. ekskl. moms
BygherreSkt. Knuds Skole
ArkitektRambøll
IngeniørDrausche
Bygherre RådgiverNieland
Nybygning, samt ombygning/ renovering. 
 

Skt. Knuds Skole, en privat skole i hjertet af Aarhus (på gågaden), udvides og moderniseres, så skolen kan opfylde nye pædagogiske læringskriterier samt gældende arbejdsmiljømæssige krav til undervisningsbyggeri.

Skolen ligger i et meget fortættet bymiljø, og den nye tilbygning er tilpasset den eksisterende urbane kontekst. Tilbygningen udføres som etagebyggeri med transparente modulerede facader, der garneres med kobberelementer. Kobberet er nemlig et gennemgående træk i nabobygningen Skt. Knuds Kirke.

Tilbygningen rummer både klasse- og faglokaler, og forbedrer muligheden for en mere varieret og fleksibel pædagogisk dagligdag for både lærere og elever. Udover tilbygningen renoveres skolens eksisterende klasselokaler.

Byggeriet indeholder:

 

  • Nye klasseværelser til 6.-10. klasse
  • Nyt hjemkundskabslokale
  • Nyt opholdsrum til elever
  • Nyt musiklokale
  • Nyt billedkunstlokale
  • Nyt håndværk og designlokale
  • Nyt naturfagslokale

Skolen har været i brug under byggeperioden.

Har du spørgsmål til projektet kan Ole kontaktes på 20 90 53 36