Referencer

Boligbyggeri til Østjylland, Århus og omegn

 

Vores skulder-ved-skulder-filosofi sikrer dig kvalitet til tiden og fuld gennemsigtighed i byggeprojektet. Det er din tryghed for en god byggeproces. Vi er en entreprenør, der ikke er bange for at tænke kreativt i løsningen af dit boligbyggeri. Ethvert projekt kobles til en af virksomhedens partnere. På den måde arbejder vi professionelt med muligheder, løsninger og udfordringer i både hoved- og totalentrepriser. Den personlige ansvarlighed for projektet sikrer den bedste udnyttelse af vores mange års erfaring og kompetence. Det gør byggeprocessen så ukompliceret og effektiv som muligt.;

Vi bygger med personligt engagement og ansvarlighed

 

Med Lph Byg som din byggepartner får du det hele: Erhvervsbyggeri leveret til tiden, en ærlig dialog, professionalisme i valg af materialer og konstruktionsprincipper og en stærk projektledelse. Vi leverer det hele til den aftalte pris uden at blinke, fordi vi kender værdien af at holde ord. Vi rådgiver, vejleder og handler professionelt ud fra dine behov. Vores stærke projektstyring sikrer dig en overholdt tidsplan. Uanset udfordringerne får du udbytte af vores mangeårige kompetencer og høje fleksibilitet. Og med vores partnerorienterede tilgang til samarbejdet og byggeriet, er du garanteret et personligt engagement og ansvarlighed ud over det sædvanlige.

Institutionsbyggeri – en ukompliceret byggeproces

 

Du får den rigtige løsning første gang, fordi vi som entreprenør arbejder professionelt med materialer, leverandører og projektledelse. Vi er stærke projektledere, der holder, hvad vi lover og bygger på fuld økonomisk gennemsigtighed. Vores byggeprojekter har både høj og lav kompleksitet. Med LpH Byg som entreprenør får du en ukompliceret byggeproces og en samarbejdspartner, der står skulder ved skulder med dig fra idé til færdigt byggeri.

BØRNEHUSET HARSNABLUNDVEJ - Gødvad

Byggeår2022 - 2023
BeliggenhedHarsnaplundvej i Gødvad
ByggetypeInstitution - Børnehus
EntrepriseformTotalentreprise
Etageareal1505 m2
Entreprisesum31,3 mio. kr. ekskl. moms
BygherreSilkeborg Kommune
ArkitektGPP Arkitekter
IngeniørTri-Consult A/S
Bygherre RådgiverSweco Architects

Ny daginstitution - Vundet i totalentreprisekonkurrence.

Silkeborg Kommune ønsker at opføre et nyt børnehus med tilhørende faciliteter i Gødvad. Gødvad er en by, med et voksede indbygger­tal og mange nytilflyttede børnefamilier.

Det nye børnehus, skal ligge centralt i Gød­vad, i et grønt område mellem Gødvadskolen og Fritidsgården. Børnehuset Harsnablundvej får plads til 156 børn i alderen 0-6 år og skal kunne rumme både vuggestue-og børneha­vegrupper. Der skal indbygges en fleksibilitet i huset, således at der på sigt kan være plads til 192 børn.

Desuden skal områdets dagplejere have fast tilknytning til huset med etablering af en legestue.


Huset indeholder bl.a.:

  • Baserum
  • Legenicher
  • Fællesarealer
  • Aflastningsrum
  • Udetoilet
  • Sprog/stille sanse rum
  • Kreaværksted
  • Motorikrum
  • Fællestov


Traditionelt legeinventar som klatre-elementer og gynger suppleres med leg, der er mere integreret i landskabet: Det skrånende terræn skaber i sig selv gode legemuligheder. Herudover bliver trædesten, hoppe-stubbe og en tarzanbane til en natur-integreret motorikbane, hvor udfordringerne kan gradueres undervejs, som børnene vokser.

Derudover skal der etableres arbejdsfaciliteter for 34 ansatte, birum, fælles­arealer og et produktionskøkken.

Har du spørgsmål til projektet kan Rasmus kontaktes på 26 10 53 81 eller Peter på 20 90 53 26