Referencer

Boligbyggeri til Østjylland, Århus og omegn

 

Vores skulder-ved-skulder-filosofi sikrer dig kvalitet til tiden og fuld gennemsigtighed i byggeprojektet. Det er din tryghed for en god byggeproces. Vi er en entreprenør, der ikke er bange for at tænke kreativt i løsningen af dit boligbyggeri. Ethvert projekt kobles til en af virksomhedens partnere. På den måde arbejder vi professionelt med muligheder, løsninger og udfordringer i både hoved- og totalentrepriser. Den personlige ansvarlighed for projektet sikrer den bedste udnyttelse af vores mange års erfaring og kompetence. Det gør byggeprocessen så ukompliceret og effektiv som muligt.;

Vi bygger med personligt engagement og ansvarlighed

 

Med Lph Byg som din byggepartner får du det hele: Erhvervsbyggeri leveret til tiden, en ærlig dialog, professionalisme i valg af materialer og konstruktionsprincipper og en stærk projektledelse. Vi leverer det hele til den aftalte pris uden at blinke, fordi vi kender værdien af at holde ord. Vi rådgiver, vejleder og handler professionelt ud fra dine behov. Vores stærke projektstyring sikrer dig en overholdt tidsplan. Uanset udfordringerne får du udbytte af vores mangeårige kompetencer og høje fleksibilitet. Og med vores partnerorienterede tilgang til samarbejdet og byggeriet, er du garanteret et personligt engagement og ansvarlighed ud over det sædvanlige.

Institutionsbyggeri – en ukompliceret byggeproces

 

Du får den rigtige løsning første gang, fordi vi som entreprenør arbejder professionelt med materialer, leverandører og projektledelse. Vi er stærke projektledere, der holder, hvad vi lover og bygger på fuld økonomisk gennemsigtighed. Vores byggeprojekter har både høj og lav kompleksitet. Med LpH Byg som entreprenør får du en ukompliceret byggeproces og en samarbejdspartner, der står skulder ved skulder med dig fra idé til færdigt byggeri.

PADELTON - Padel center i Hørning

Byggeår2023
BeliggenhedAgerbakken 18, Hørning
ByggetypePadelhal
EntrepriseformTotalentreprise
Etageareal1700 m2
Entreprisesum16 mio kr. excl moms
BygherrePadelton
ArkitektSkala Arkitekter
IngeniørStokvad Rådgivende Ingeniører
PADELTON - Nyt Padel center i Hørning

Lph Byg bygger for Padelton på Agerbakken 18 i Hørning.

Bygningen opføres i sorte beton sandwich elementer, der falder naturlig ind i omgivelserne med naboer og naturen.

Facaden beklædes med trælister og store vinduespartier, så lokalerne fremstår lyse og indbydende.

Tagkonstruktionen udføres med 36 meter fritspændene TTS dragere, som giver bygningen fantastiske indretningsmuligheder uden søjler at tage højde for.

Centeret kommer til at indeholde 5 dobbelt panorama baner og 1 single panorama bane.

Derudover kommer der loungeområder, toilet/omklædning/badefaciliteter og parkeringsmuligheder.

Byggeriet skal stå færdig ultimo oktober 2023


Vi vil de kommende måneder dele information om byggeriet.

Følg også med her