Referencer

Boligbyggeri til Østjylland, Århus og omegn

 

Vores skulder-ved-skulder-filosofi sikrer dig kvalitet til tiden og fuld gennemsigtighed i byggeprojektet. Det er din tryghed for en god byggeproces. Vi er en entreprenør, der ikke er bange for at tænke kreativt i løsningen af dit boligbyggeri. Ethvert projekt kobles til en af virksomhedens partnere. På den måde arbejder vi professionelt med muligheder, løsninger og udfordringer i både hoved- og totalentrepriser. Den personlige ansvarlighed for projektet sikrer den bedste udnyttelse af vores mange års erfaring og kompetence. Det gør byggeprocessen så ukompliceret og effektiv som muligt.;

Vi bygger med personligt engagement og ansvarlighed

 

Med Lph Byg som din byggepartner får du det hele: Erhvervsbyggeri leveret til tiden, en ærlig dialog, professionalisme i valg af materialer og konstruktionsprincipper og en stærk projektledelse. Vi leverer det hele til den aftalte pris uden at blinke, fordi vi kender værdien af at holde ord. Vi rådgiver, vejleder og handler professionelt ud fra dine behov. Vores stærke projektstyring sikrer dig en overholdt tidsplan. Uanset udfordringerne får du udbytte af vores mangeårige kompetencer og høje fleksibilitet. Og med vores partnerorienterede tilgang til samarbejdet og byggeriet, er du garanteret et personligt engagement og ansvarlighed ud over det sædvanlige.

Institutionsbyggeri – en ukompliceret byggeproces

 

Du får den rigtige løsning første gang, fordi vi som entreprenør arbejder professionelt med materialer, leverandører og projektledelse. Vi er stærke projektledere, der holder, hvad vi lover og bygger på fuld økonomisk gennemsigtighed. Vores byggeprojekter har både høj og lav kompleksitet. Med LpH Byg som entreprenør får du en ukompliceret byggeproces og en samarbejdspartner, der står skulder ved skulder med dig fra idé til færdigt byggeri.

Eriksborg Lægehus

Byggeår2023 - 2024
BeliggenhedNørreskov Bakke 129, Silkeborg
ByggetypeLægehus
EntrepriseformTotalentreprise
Etageareal521 m2
Entreprisesum9,58 mio kr. excl moms
BygherreNørreskovbakke 129, 8600 Silkeborg ApS
ArkitektGPP Arkitekter
IngeniørTri-consult A/S
Eriksborg - Lægehus.

LPH Byg opfører lægehus i totalentreprise
 
Der opføres i alt 521m², der er indrettet med plads til 6 konsulationsrum, 3 stuer til sygeplejer samt et rum indrettet som skadestue.
 
Huset er opført med tegl-facader, lette facadevægge i aluminium, og taget er dækket med tagpap udført som listedækning.

Murværket er opført i RT 545 Altas, udført i vildtforbandt med lys grå fuge. Udvalgte områder er opført med reliefmurværk med fremspring i hvert andet skift.

Let facader er udført i blik med stående false. Lakeret overflade som Kupfer patina.

Byggeriet er bygges efter ABT18.


Ved spørgsmål kan Jacob kontaktes på 209 5327