Referencer

Boligbyggeri til Østjylland, Århus og omegn

 

Vores skulder-ved-skulder-filosofi sikrer dig kvalitet til tiden og fuld gennemsigtighed i byggeprojektet. Det er din tryghed for en god byggeproces. Vi er en entreprenør, der ikke er bange for at tænke kreativt i løsningen af dit boligbyggeri. Ethvert projekt kobles til en af virksomhedens partnere. På den måde arbejder vi professionelt med muligheder, løsninger og udfordringer i både hoved- og totalentrepriser. Den personlige ansvarlighed for projektet sikrer den bedste udnyttelse af vores mange års erfaring og kompetence. Det gør byggeprocessen så ukompliceret og effektiv som muligt.;

Vi bygger med personligt engagement og ansvarlighed

 

Med Lph Byg som din byggepartner får du det hele: Erhvervsbyggeri leveret til tiden, en ærlig dialog, professionalisme i valg af materialer og konstruktionsprincipper og en stærk projektledelse. Vi leverer det hele til den aftalte pris uden at blinke, fordi vi kender værdien af at holde ord. Vi rådgiver, vejleder og handler professionelt ud fra dine behov. Vores stærke projektstyring sikrer dig en overholdt tidsplan. Uanset udfordringerne får du udbytte af vores mangeårige kompetencer og høje fleksibilitet. Og med vores partnerorienterede tilgang til samarbejdet og byggeriet, er du garanteret et personligt engagement og ansvarlighed ud over det sædvanlige.

Institutionsbyggeri – en ukompliceret byggeproces

 

Du får den rigtige løsning første gang, fordi vi som entreprenør arbejder professionelt med materialer, leverandører og projektledelse. Vi er stærke projektledere, der holder, hvad vi lover og bygger på fuld økonomisk gennemsigtighed. Vores byggeprojekter har både høj og lav kompleksitet. Med LpH Byg som entreprenør får du en ukompliceret byggeproces og en samarbejdspartner, der står skulder ved skulder med dig fra idé til færdigt byggeri.

MULTIHUS I GØDVAD

Byggeår2020 - 2021
BeliggenhedArendalsvej 91, 8600 Silkeborg
ByggetypeInstitution - Idrætshal
EntrepriseformTotalentreprise
Etageareal2600 m2
Entreprisesum24,8 mio kr. excl. moms
BygherreSilkeborg Kommune
ArkitektSkala Arkitekter
IngeniørD.A.I.
Bygherre RådgiverGPP Arkitekter a/s

Ny hal, sal og multihus i Gødvad


Lph Byg opfører i totalentreprise nyt mutihus i Gødvad for Silkeborg Kommune.

Bygningen er funktionelt inddelt i 4 overordnede zoner:
 
  • Foyer - som udover at være mødested, også er fordelingsareal til både eksisterende hal, ny hal, ny sal, multihus og omklædningsfaciliteter  
  • Ny hal  
  • Sal, som er indrettet med stor fleksibilitet, og skal skabe rammer om den kommende skoles aktiviteter, gymnastik, badminton, koncerter mv. Salen opdeles med hejse/foldeport.
  • Multihus - med café/ophold, køkken og aktivitetsrum.

Hal og Sal
Sportsgulvet har baneinddeling til badminton, håndbold, volleyball og basket. Salen kan deles i 2 med hejsevæg.
Trappen til balkon og teknikum i salen er lavet af pulverlakeret stål.
Væggene står som rå betonelementer, beklædt med træbeton i naturfarve de øverste ¾ dele og afsluttet med lister i fyr.
Synlige stålspær står i pulverlakeret farve, trapeztag fremstår synligt.
 
Foyer og multihus
Gulvet, trappen og rampen er glittet og poleret rå beton, behandlet med en mat topcoat.
Vægge ind til hallen er rå betonelementer, vægge til omklædning er malet grå, og beklædt med flotte akustikpaneler. Gerigter i lakeret fyr.
Væg til køkken er udelukkende beklædt med akustikpaneler, hvor inddækningen til udleveringen for køkkenet er kørt i samme stil.
Vinduespartier har smukke synlige trækarme i fyr. Loftet er udført i træbeton, natur.
Trappen til første sal er bygget i træ, med enkelte udskudte siddetrin, beklædt med tarket i ask, afsluttet med stålskinne. Gelænder er lavet i pulverlakeret stål
 
Opholdsrum
Opholdsrum på 1. sal består af 3 rum, et opholdsrum og to møderum, inddelt af en foldevæg. De er alle lyse hvidmalede lokaler med mørkeblåt linoleumsgulv og loft i træbeton. Trappens gelænder i pulverlakeret stål er ført op, så det fungerer som rækværk for opholdsrummet.

Har du spørgsmål til projektet kan Jacob kontaktes på 20 90 53 27