Referencer

Boligbyggeri til Østjylland, Århus og omegn

 

Vores skulder-ved-skulder-filosofi sikrer dig kvalitet til tiden og fuld gennemsigtighed i byggeprojektet. Det er din tryghed for en god byggeproces. Vi er en entreprenør, der ikke er bange for at tænke kreativt i løsningen af dit boligbyggeri. Ethvert projekt kobles til en af virksomhedens partnere. På den måde arbejder vi professionelt med muligheder, løsninger og udfordringer i både hoved- og totalentrepriser. Den personlige ansvarlighed for projektet sikrer den bedste udnyttelse af vores mange års erfaring og kompetence. Det gør byggeprocessen så ukompliceret og effektiv som muligt.;

Vi bygger med personligt engagement og ansvarlighed

 

Med Lph Byg som din byggepartner får du det hele: Erhvervsbyggeri leveret til tiden, en ærlig dialog, professionalisme i valg af materialer og konstruktionsprincipper og en stærk projektledelse. Vi leverer det hele til den aftalte pris uden at blinke, fordi vi kender værdien af at holde ord. Vi rådgiver, vejleder og handler professionelt ud fra dine behov. Vores stærke projektstyring sikrer dig en overholdt tidsplan. Uanset udfordringerne får du udbytte af vores mangeårige kompetencer og høje fleksibilitet. Og med vores partnerorienterede tilgang til samarbejdet og byggeriet, er du garanteret et personligt engagement og ansvarlighed ud over det sædvanlige.

Institutionsbyggeri – en ukompliceret byggeproces

 

Du får den rigtige løsning første gang, fordi vi som entreprenør arbejder professionelt med materialer, leverandører og projektledelse. Vi er stærke projektledere, der holder, hvad vi lover og bygger på fuld økonomisk gennemsigtighed. Vores byggeprojekter har både høj og lav kompleksitet. Med LpH Byg som entreprenør får du en ukompliceret byggeproces og en samarbejdspartner, der står skulder ved skulder med dig fra idé til færdigt byggeri.

BRUUNS GALLERI

Byggeår2013
BeliggenhedÅrhus
ByggetypeErhverv
EntrepriseformHovedentreprise
Entreprisesum7,5 mill
BygherreSteen & Strøm as
ArkitektCreo Arkitekter as Odense
IngeniørNiras as - Århus

Ombygning af wc kerne i centret for Steen & Strøm A/S

Brdr. Thybo & Co fik i januar kontrakt på hovedentreprise med at ombygge de bestående toiletforhold med den klassiske opdeling dame & herre fra slutningen af 90'erne til den mere moderne løsning til kombineret dame/herre med aflukkede "toiletceller" og fælles topmoderne håndvaske/tørre funktion for såvel kunder og aflukket område for personale i Bruuns Galleri.  

I forbindelsen med ombygning er etableret betalingsanlæg samt område for personlig betjening med arbejdsstation med disk og servicelokaler.

 Opgaven stillede meget store krav og til tider enorm fleksibilitet fra alle, herunder håndværkere og byggeledelsen fra Thybo & Co, da tidsplan var udlagt meget stram med mange forskellige aktiviteter og krævende detaljeringsgrad.  

Byggeopgaven deltes op i 2 etaper på 3 niveauer over 2 x 4 uger for at dagligdagen stadig kunne fungere tilfredsstillende.

Byggeopgaven blev løst og afleveret til tiden med kundens fulde tilfredshed og et super flot resultat - se billederne.