Referencer

Boligbyggeri til Østjylland, Århus og omegn

 

Vores skulder-ved-skulder-filosofi sikrer dig kvalitet til tiden og fuld gennemsigtighed i byggeprojektet. Det er din tryghed for en god byggeproces. Vi er en entreprenør, der ikke er bange for at tænke kreativt i løsningen af dit boligbyggeri. Ethvert projekt kobles til en af virksomhedens partnere. På den måde arbejder vi professionelt med muligheder, løsninger og udfordringer i både hoved- og totalentrepriser. Den personlige ansvarlighed for projektet sikrer den bedste udnyttelse af vores mange års erfaring og kompetence. Det gør byggeprocessen så ukompliceret og effektiv som muligt.;

Vi bygger med personligt engagement og ansvarlighed

 

Med Lph Byg som din byggepartner får du det hele: Erhvervsbyggeri leveret til tiden, en ærlig dialog, professionalisme i valg af materialer og konstruktionsprincipper og en stærk projektledelse. Vi leverer det hele til den aftalte pris uden at blinke, fordi vi kender værdien af at holde ord. Vi rådgiver, vejleder og handler professionelt ud fra dine behov. Vores stærke projektstyring sikrer dig en overholdt tidsplan. Uanset udfordringerne får du udbytte af vores mangeårige kompetencer og høje fleksibilitet. Og med vores partnerorienterede tilgang til samarbejdet og byggeriet, er du garanteret et personligt engagement og ansvarlighed ud over det sædvanlige.

Institutionsbyggeri – en ukompliceret byggeproces

 

Du får den rigtige løsning første gang, fordi vi som entreprenør arbejder professionelt med materialer, leverandører og projektledelse. Vi er stærke projektledere, der holder, hvad vi lover og bygger på fuld økonomisk gennemsigtighed. Vores byggeprojekter har både høj og lav kompleksitet. Med LpH Byg som entreprenør får du en ukompliceret byggeproces og en samarbejdspartner, der står skulder ved skulder med dig fra idé til færdigt byggeri.

BRUUNS GALLERI

Byggeår2012
BeliggenhedÅrhus
ByggetypeErhverv
EntrepriseformHovedentreprise
Entreprisesum12 mill
BygherreSteen & Strøm as - Odense
ArkitektCreo Arkitekter as - Odense
IngeniørRambøll as - Århus

Ombygning af nye biografer til Cinemaxx

Brdr. Thybo & Co fik i juni 2012 tildelt opgaven med ombygning af ca. 800 m2 eksisterende administration incl. hovedteknik for centret til 3 top moderne biografsale for Steen & Strøms lejer Cinemaxx.

Opgaven bestod til dels af den større nedbrydnings entreprise, samt etablering af lokaler "lydceller" for de 3 nye biografer med tilhørende fællesarealer og nye teknikrum for biografer og centret.

 Biograferne blev opbygget på nye betongulve udlagt på underlag af afgrænset mineraluldsflåder så lyd kunne afskærmes mellem de øvrige områder, 2 til 3 lags dobbelt gipsvægge og lydlofter incl. nedhængte akustiksystemer.

Indretning af lokaler bestod i opbygning med podier i stålkonstruktion samt trækassetter, gulvbelægninger, malerarbejder og ikke "mindst" at forglemme den store og besværlige omlægning og etablering af el, varme og ventilation for sagen.

Alt indretning var minutiøst tilrettelagt sammen med Cinemaxx tekniske chef, som stod for etablering af stole, lærred og fremviser.

Opgaven blev løst i et meget konstruktiv dialog mellem bygherre, rådgivere, lejer og Brdr. Thybo & Co, så opgaven kunne afleveres planmæssigt med 3 delafleveringer og til den aftalte pris og kvalitet.

Logistikken var vanskelig da biograferne etableredes på 6. niveau, hvormed adgang var gennem en elevator eller kran over taget. Dette stillede store krav til levering af materialer og koordinering blandt fag, da centret ikke måtte være påvirket af ombygningen.