Referencer

Boligbyggeri til Østjylland, Århus og omegn

 

Vores skulder-ved-skulder-filosofi sikrer dig kvalitet til tiden og fuld gennemsigtighed i byggeprojektet. Det er din tryghed for en god byggeproces. Vi er en entreprenør, der ikke er bange for at tænke kreativt i løsningen af dit boligbyggeri. Ethvert projekt kobles til en af virksomhedens partnere. På den måde arbejder vi professionelt med muligheder, løsninger og udfordringer i både hoved- og totalentrepriser. Den personlige ansvarlighed for projektet sikrer den bedste udnyttelse af vores mange års erfaring og kompetence. Det gør byggeprocessen så ukompliceret og effektiv som muligt.;

Vi bygger med personligt engagement og ansvarlighed

 

Med Lph Byg som din byggepartner får du det hele: Erhvervsbyggeri leveret til tiden, en ærlig dialog, professionalisme i valg af materialer og konstruktionsprincipper og en stærk projektledelse. Vi leverer det hele til den aftalte pris uden at blinke, fordi vi kender værdien af at holde ord. Vi rådgiver, vejleder og handler professionelt ud fra dine behov. Vores stærke projektstyring sikrer dig en overholdt tidsplan. Uanset udfordringerne får du udbytte af vores mangeårige kompetencer og høje fleksibilitet. Og med vores partnerorienterede tilgang til samarbejdet og byggeriet, er du garanteret et personligt engagement og ansvarlighed ud over det sædvanlige.

Institutionsbyggeri – en ukompliceret byggeproces

 

Du får den rigtige løsning første gang, fordi vi som entreprenør arbejder professionelt med materialer, leverandører og projektledelse. Vi er stærke projektledere, der holder, hvad vi lover og bygger på fuld økonomisk gennemsigtighed. Vores byggeprojekter har både høj og lav kompleksitet. Med LpH Byg som entreprenør får du en ukompliceret byggeproces og en samarbejdspartner, der står skulder ved skulder med dig fra idé til færdigt byggeri.

GLOBAL CONNECT A/S

Byggeår2012
BeliggenhedStilling - 8660 Skanderborg
ByggetypeErhverv
EntrepriseformHovedentreprise
Entreprisesum7 mio. kr. ekskl. moms
BygherreGlobal Connect AS
IngeniørSøren Jensen as - Århus
Byggeopgaven omfatter dels en større tilbygning af administrationen på ca. 500 m2 i et plan med fællesarealer og kontorer samt en større gennemgribende ombygning af bestående bygningsmasse med kontorer, mødelokaler, kantine forhold og ikke mindst produktionshaller til firmaets hovedaktivitet med fiberledning, med lokaler for server med housing og housting af kundernes fiberløsning.  

Tilbygninger er holdt i samme stil som den "klassiske" 80'er byggestil men er løftet med nutidens løsninger såvel materialevalg og indretning til lyse og arbejds venlige lokaler.

Hoved konstruktionen i nybygningen er stålsøjler med tagskive i limtræ, pænt "pakket" ind i for- og bagvægge i teglsten og loftbeklædning med fin lys træbeton. Adskillelser mellem lokaler er udført med gips i lyse nuancer og glasvægge så bygningen fremstår "åben".  

Der er i forbindelse med til- & ombygning skabt et moderne gårdmiljø mellem bygningerne som inspirerer til samarbejde.

Ude arealer er holdt i enkelt ren stil så bygningerne træder frem - billederne taler herfor.  

Byggeprocessen er udført under en meget kort tidsplan med godt 3 måneder og til bygherrens fulde tilfredshed.