Referencer

Boligbyggeri til Østjylland, Århus og omegn

 

Vores skulder-ved-skulder-filosofi sikrer dig kvalitet til tiden og fuld gennemsigtighed i byggeprojektet. Det er din tryghed for en god byggeproces. Vi er en entreprenør, der ikke er bange for at tænke kreativt i løsningen af dit boligbyggeri. Ethvert projekt kobles til en af virksomhedens partnere. På den måde arbejder vi professionelt med muligheder, løsninger og udfordringer i både hoved- og totalentrepriser. Den personlige ansvarlighed for projektet sikrer den bedste udnyttelse af vores mange års erfaring og kompetence. Det gør byggeprocessen så ukompliceret og effektiv som muligt.;

Vi bygger med personligt engagement og ansvarlighed

 

Med Lph Byg som din byggepartner får du det hele: Erhvervsbyggeri leveret til tiden, en ærlig dialog, professionalisme i valg af materialer og konstruktionsprincipper og en stærk projektledelse. Vi leverer det hele til den aftalte pris uden at blinke, fordi vi kender værdien af at holde ord. Vi rådgiver, vejleder og handler professionelt ud fra dine behov. Vores stærke projektstyring sikrer dig en overholdt tidsplan. Uanset udfordringerne får du udbytte af vores mangeårige kompetencer og høje fleksibilitet. Og med vores partnerorienterede tilgang til samarbejdet og byggeriet, er du garanteret et personligt engagement og ansvarlighed ud over det sædvanlige.

Institutionsbyggeri – en ukompliceret byggeproces

 

Du får den rigtige løsning første gang, fordi vi som entreprenør arbejder professionelt med materialer, leverandører og projektledelse. Vi er stærke projektledere, der holder, hvad vi lover og bygger på fuld økonomisk gennemsigtighed. Vores byggeprojekter har både høj og lav kompleksitet. Med LpH Byg som entreprenør får du en ukompliceret byggeproces og en samarbejdspartner, der står skulder ved skulder med dig fra idé til færdigt byggeri.

PLEJEBOLIGER VESTERVANG ÅRHUS

Byggeår2009-2011
BeliggenhedVestervang 42 Århus
ByggetypePlejeboliger - Nybyg
EntrepriseformHovedentreprise
Etageareal6.600 m2
Entreprisesum60 mio kr. excl moms
BygherreÅrhus Kommune
ArkitektRegnbuen A/S
IngeniørNS rådgivning
Byggeriet er et lavenergiklasse 2 byggeri og opføres som 2 næsten identiske ejendomme med hver 30 lejligheder. Ejendommene er udført i 3 etager med 10 boliger samt tilhørende service og fællesarealer på hver etage. Der er udført kælder og taghus for disponering af servicearealer, depoter og tekniske installationer.

Projektet er pælefunderet og omfatter håndtering af forurenet jord samt øvrige anlægs- og gartnerarbejder. Kælderene er udført i insitu støbt beton og bagvægge samt etageadskillelser i betonelementer. Ejendommene er udført med fladt tag med tagpap og facadepuds med indbyggede faldarmsmarkiser. Vinduer et træ/alu og taghusene er beklædt med zink, med stående false.

Bygningerne er opført i anvendelseskategori 6, hvilket har medført springkling og ABA anlæg herunder automatisk branddørslukning. Der er elevator i begge bygninger, og alle adgangsforhold og boliger m.v. er indrettet egnet for kørestolsbrugere. Bygningerne er forsynet med centralt anlæg for skraldesug og centralt køle/frost rum.

Projektet er på mange områder tiltænkt som et referenceprojekt for fremtidige plejeboliger, hvorfor der er integreret en række velfærdsteknologiske løsninger i bygningerne. Heraf kan blandt andet nævnes at gardinstængerne er motoriserede og fjernbetjente. De fuldt integrerede markiser kan naturligvis betjenes med samme fjernbetjening. Der er monteret internet i boligerne. Der er monteret højteknologiske hæve/sænke toiletter med bl. a. fjernbetjent varmtvandsskyl, føntørring med varm luft, udsugning gennem aktivt kulfilter og massage i samtlige boliger. Der er integreret robotstøvsugere samt hæve/sænke borde og vaske i alle boliger. I fællesarealerne er der udført installation for projektor, som kan tilsluttes bl.a. TV, Wii eller PC. Alle boligdøre er forsynet med dørpumpe som hjælpefunktion for brugerne. Dørpumperne kan indstilles til et utal af funktioner eller brugerne kan vælge helt at koble dem fra. Dørene betjenes i det daglige vha. albuekontakter, som betjener såvel låsekassen og adgangskontrollen som dørpumpen. Dørene er forsynet med adgangskontrol, som kan betjenes både med brik, kort eller traditionel nøgle.

De indvendige materialer er nøje udvalgt under hensyntagen til kvalitet, holdbarhed, rengøringsvenlighed og ikke mindst æstetik. Der er i høj grad anvendt varme farver og træ for at skabe et hyggeligt og hjemligt miljø. Hovedadgangsvejen til boligerne via hovedtrappen og elevatoren er udsmykket af kunstneren Erik A. Frandsen.

Det er ikke uden grund at vores håndværkere selv ønsker engang at blive skrevet op til plejeboligerne på Vestervang.