Referencer

Boligbyggeri til Østjylland, Århus og omegn

 

Vores skulder-ved-skulder-filosofi sikrer dig kvalitet til tiden og fuld gennemsigtighed i byggeprojektet. Det er din tryghed for en god byggeproces. Vi er en entreprenør, der ikke er bange for at tænke kreativt i løsningen af dit boligbyggeri. Ethvert projekt kobles til en af virksomhedens partnere. På den måde arbejder vi professionelt med muligheder, løsninger og udfordringer i både hoved- og totalentrepriser. Den personlige ansvarlighed for projektet sikrer den bedste udnyttelse af vores mange års erfaring og kompetence. Det gør byggeprocessen så ukompliceret og effektiv som muligt.;

Vi bygger med personligt engagement og ansvarlighed

 

Med Lph Byg som din byggepartner får du det hele: Erhvervsbyggeri leveret til tiden, en ærlig dialog, professionalisme i valg af materialer og konstruktionsprincipper og en stærk projektledelse. Vi leverer det hele til den aftalte pris uden at blinke, fordi vi kender værdien af at holde ord. Vi rådgiver, vejleder og handler professionelt ud fra dine behov. Vores stærke projektstyring sikrer dig en overholdt tidsplan. Uanset udfordringerne får du udbytte af vores mangeårige kompetencer og høje fleksibilitet. Og med vores partnerorienterede tilgang til samarbejdet og byggeriet, er du garanteret et personligt engagement og ansvarlighed ud over det sædvanlige.

Institutionsbyggeri – en ukompliceret byggeproces

 

Du får den rigtige løsning første gang, fordi vi som entreprenør arbejder professionelt med materialer, leverandører og projektledelse. Vi er stærke projektledere, der holder, hvad vi lover og bygger på fuld økonomisk gennemsigtighed. Vores byggeprojekter har både høj og lav kompleksitet. Med LpH Byg som entreprenør får du en ukompliceret byggeproces og en samarbejdspartner, der står skulder ved skulder med dig fra idé til færdigt byggeri.

SKANDERBORG GYMNASIUM

Byggeår2012
BeliggenhedHøjvangens Torv 6, Skanderborg
ByggetypeInstitution - hal
EntrepriseformHovedentreprise
Etageareal1470 kvm
Entreprisesum20,5 mio kr. ekskl. moms
BygherreSkanderborg Gymnasium
ArkitektFriis & Moltke A/S
IngeniørTækker Rådg. Ing.

Brdr. Thybo & Co. a/s har som hovedentreprenør stået for opførelsen af en ny idrætshal med tilhørende omklædningsrum, depotrum mm. for Skanderborg Gymnasium

Skanderborg Gymnasium er tegnet af arkitektfirmaet Friis & Moltke og er opført i starten af 1970'erne, som et moderne gymnasium, der i høj grad stadig lever op til de nutidige krav til læringsmiljøer. Gymnasiet er tænkt som en uddannelsesinstitution, hvor fællesskabet og et højt specialiseret fagmiljø er i fokus.

 

Den nye idrætshal placeres i forbindelse med de eksisterende idrætsfaciliteter på Skanderborg Gymnasium. Hallen opføres i forlængelse af de eksisterende idrætssale, hvor der etableres en overdækket "gade" som fysisk sammenbygning. Fra et centralt torv på den overdækkede gade etableres adgang til både de eksisterende faciliteter, den nye hal, omklædning og toiletfaciliteter.

 

Hallens udtryk finder inspiration i de eksisterende bygninger, hvor den underordner sig de eksisterende bygningsafgrænsninger og videreføre de karakteristiske skrå facader mod syd. Hallen opbygges af en robust base i beton, og gavlene karakteriseres af store transparente facader med mulighed for kunstnerisk udsmykning.