Referencer

Boligbyggeri til Østjylland, Århus og omegn

 

Vores skulder-ved-skulder-filosofi sikrer dig kvalitet til tiden og fuld gennemsigtighed i byggeprojektet. Det er din tryghed for en god byggeproces. Vi er en entreprenør, der ikke er bange for at tænke kreativt i løsningen af dit boligbyggeri. Ethvert projekt kobles til en af virksomhedens partnere. På den måde arbejder vi professionelt med muligheder, løsninger og udfordringer i både hoved- og totalentrepriser. Den personlige ansvarlighed for projektet sikrer den bedste udnyttelse af vores mange års erfaring og kompetence. Det gør byggeprocessen så ukompliceret og effektiv som muligt.;

Vi bygger med personligt engagement og ansvarlighed

 

Med Lph Byg som din byggepartner får du det hele: Erhvervsbyggeri leveret til tiden, en ærlig dialog, professionalisme i valg af materialer og konstruktionsprincipper og en stærk projektledelse. Vi leverer det hele til den aftalte pris uden at blinke, fordi vi kender værdien af at holde ord. Vi rådgiver, vejleder og handler professionelt ud fra dine behov. Vores stærke projektstyring sikrer dig en overholdt tidsplan. Uanset udfordringerne får du udbytte af vores mangeårige kompetencer og høje fleksibilitet. Og med vores partnerorienterede tilgang til samarbejdet og byggeriet, er du garanteret et personligt engagement og ansvarlighed ud over det sædvanlige.

Institutionsbyggeri – en ukompliceret byggeproces

 

Du får den rigtige løsning første gang, fordi vi som entreprenør arbejder professionelt med materialer, leverandører og projektledelse. Vi er stærke projektledere, der holder, hvad vi lover og bygger på fuld økonomisk gennemsigtighed. Vores byggeprojekter har både høj og lav kompleksitet. Med LpH Byg som entreprenør får du en ukompliceret byggeproces og en samarbejdspartner, der står skulder ved skulder med dig fra idé til færdigt byggeri.

SØNDERVANGEN 90

Byggeår2008-2009
BeliggenhedSøndervangen 90, 8260 Viby J
ByggetypeInstitution
EntrepriseformTotalentreprise
Etageareal1700 kvm
Entreprisesum15.8 mio. kr. ekskl. moms
BygherreViby Andelsboligforening afd. 24
ArkitektSahl A/S
IngeniørArne Elkjær A/S
Ombygning af skole til 21 boliger for psykisk handicappede

Byggeriet omfatter totalrenovering af en 3 etagers bygning med tilhørende sidefløje.  

Bygningen har huset sprogskole på et samlet areal på ca. 1700 kvm.

 I forbindelse med renovering udføres mindre tilbygning ligeså inddrages kælder under hovedbygning til lejligheder.  

Bygningen renoveres nænsomt med respekt for bygningens oprindelige udtryk.

Facaden renoveres med udskiftning af ekstra lette partier, med nye træ/aluvinduer og facadebeklædning i rockpanel.  

Indvendig bevares eksisterende ganglinier og trapperum.

Lejlighederne totalrenoveres således de fremstår moderne og tidssvarende.