Referencer

Boligbyggeri til Østjylland, Århus og omegn

 

Vores skulder-ved-skulder-filosofi sikrer dig kvalitet til tiden og fuld gennemsigtighed i byggeprojektet. Det er din tryghed for en god byggeproces. Vi er en entreprenør, der ikke er bange for at tænke kreativt i løsningen af dit boligbyggeri. Ethvert projekt kobles til en af virksomhedens partnere. På den måde arbejder vi professionelt med muligheder, løsninger og udfordringer i både hoved- og totalentrepriser. Den personlige ansvarlighed for projektet sikrer den bedste udnyttelse af vores mange års erfaring og kompetence. Det gør byggeprocessen så ukompliceret og effektiv som muligt.;

Vi bygger med personligt engagement og ansvarlighed

 

Med Lph Byg som din byggepartner får du det hele: Erhvervsbyggeri leveret til tiden, en ærlig dialog, professionalisme i valg af materialer og konstruktionsprincipper og en stærk projektledelse. Vi leverer det hele til den aftalte pris uden at blinke, fordi vi kender værdien af at holde ord. Vi rådgiver, vejleder og handler professionelt ud fra dine behov. Vores stærke projektstyring sikrer dig en overholdt tidsplan. Uanset udfordringerne får du udbytte af vores mangeårige kompetencer og høje fleksibilitet. Og med vores partnerorienterede tilgang til samarbejdet og byggeriet, er du garanteret et personligt engagement og ansvarlighed ud over det sædvanlige.

Institutionsbyggeri – en ukompliceret byggeproces

 

Du får den rigtige løsning første gang, fordi vi som entreprenør arbejder professionelt med materialer, leverandører og projektledelse. Vi er stærke projektledere, der holder, hvad vi lover og bygger på fuld økonomisk gennemsigtighed. Vores byggeprojekter har både høj og lav kompleksitet. Med LpH Byg som entreprenør får du en ukompliceret byggeproces og en samarbejdspartner, der står skulder ved skulder med dig fra idé til færdigt byggeri.

AARHUS TECH

Byggeår2010-11
BeliggenhedViby - Århus
ByggetypeErhverv
EntrepriseformHovedentreprise
Etageareal3500 kvm
Entreprisesum30 mio kr. excl. moms
BygherreÅrhus Tech
ArkitektPluskontoret A/S
IngeniørRambøll
Aarhus Tech ønskede at opdatere Campus på Hasselager Allé - med nyt Center for Autoteknologi CfA, der skulle give mekanikeruddannelsen mulighed for at udvikle sig.
 

De 4 eksisterende bygninger med værkstedshaller er i store træk bevaret og fremstår rustikke, opført som klassisk tungt halbyggeri med betonvægge og skalmur samt tagpapdækning på underlag af betondrager. Bygningerne er ligeledes renoveret med nyt ovenlys og lysbånd, og med nye facadepartier med porte og glas.

Indvendig er alle installationer udskiftet og tilpasset til en moderne automekaniker arbejdsplads.  

De nye tilbygninger er opført med en højere arkitektonisk værdi, som løfter det samlede indtryk fra værende klassiske haller til et dynamisk og moderne skolemiljø med teorilokaler og plads til praktiske udfoldelser.