Referencer

Boligbyggeri til Østjylland, Århus og omegn

 

Vores skulder-ved-skulder-filosofi sikrer dig kvalitet til tiden og fuld gennemsigtighed i byggeprojektet. Det er din tryghed for en god byggeproces. Vi er en entreprenør, der ikke er bange for at tænke kreativt i løsningen af dit boligbyggeri. Ethvert projekt kobles til en af virksomhedens partnere. På den måde arbejder vi professionelt med muligheder, løsninger og udfordringer i både hoved- og totalentrepriser. Den personlige ansvarlighed for projektet sikrer den bedste udnyttelse af vores mange års erfaring og kompetence. Det gør byggeprocessen så ukompliceret og effektiv som muligt.;

Vi bygger med personligt engagement og ansvarlighed

 

Med Lph Byg som din byggepartner får du det hele: Erhvervsbyggeri leveret til tiden, en ærlig dialog, professionalisme i valg af materialer og konstruktionsprincipper og en stærk projektledelse. Vi leverer det hele til den aftalte pris uden at blinke, fordi vi kender værdien af at holde ord. Vi rådgiver, vejleder og handler professionelt ud fra dine behov. Vores stærke projektstyring sikrer dig en overholdt tidsplan. Uanset udfordringerne får du udbytte af vores mangeårige kompetencer og høje fleksibilitet. Og med vores partnerorienterede tilgang til samarbejdet og byggeriet, er du garanteret et personligt engagement og ansvarlighed ud over det sædvanlige.

Institutionsbyggeri – en ukompliceret byggeproces

 

Du får den rigtige løsning første gang, fordi vi som entreprenør arbejder professionelt med materialer, leverandører og projektledelse. Vi er stærke projektledere, der holder, hvad vi lover og bygger på fuld økonomisk gennemsigtighed. Vores byggeprojekter har både høj og lav kompleksitet. Med LpH Byg som entreprenør får du en ukompliceret byggeproces og en samarbejdspartner, der står skulder ved skulder med dig fra idé til færdigt byggeri.

VARDE GYMNASIUM

Byggeår2012-2013
BeliggenhedFrisvadvej 72, Varde
ByggetypeInstitution
EntrepriseformTotalentreprise
Etageareal900 kvm
Entreprisesum11 mio kr. ekskl. moms
BygherreVarde Gymnasium
ArkitektVIVA Arkitekter ApS
IngeniørNIRAS A/S

Brdr. Thybo & Co. a/s har fået til opgave at bygge nyt musikhus for Varde Gymnasium - efter nordisk tradition

Opførelse af nyt musikhus, 2013
 

Varde Gymnasiums ny musikhus på ca. 900 m2 er tegnet af VIVA Arkitekter med NIRAS som ingeniør. Musikhuset er placeret på en skrånende grund syd for de eksisterende bygninger med udsigt til grønne arealer. Det nye musikhus præsenterer sig med en elegant åbenhed mod ankomstpladsen og tilføjer med sin bygningsvolumen en helhed til det eksisterende byggeri. Bygningens ydre skulpturelle formsprog går klart igen inde i bygningen, hvor materiale og farveholdning fint understøtter dette i et nutidigt udtryk. Indgangen til det nye musikhus sker fra ankomstpladsen mod vest. De eksisterende belægningsarealer er ved musikhuset udvidet, så der opstår en fin plads foran indgangen til bygningen. Indgangsfacaden er udformet som en stram nøgtern og semi transparent facade, der indrammes af et genkendeligt motiv fra det eksisterende gyminasium. Bronze indramninger over hovedindgangen og vinduespartierne fra festsalsbygningen har været inspirationskilden. Foyerområdet opstår i rummet mellem facaden og den markante krumme væg, fra foyerarealerne fordeler man sig ud til husets forskellige undervisningslokaler.

 

Materialevalg

Der er i byggeriet udelukkende anvendt vedligeholdelsesfri materialer: Alle materialer er valgt ud fra bæredygtige betragtninger. Der er lagt vægt på største mulighed for genanvendelse, således at disse i hele deres livs cyklus belaster miljøet mindst muligt. Ligeledes lever bygningen på alle måder op til det ny bygningsreglements intentioner om nedbringelse af energi- og ressourseforbrug ved anvendelse ,og med størst muligt fokus på udførsel af lavenergi og tæthed på alle sammenbygninger. Alle materialer er kendte materialer.