Referencer

Boligbyggeri til Østjylland, Århus og omegn

 

Vores skulder-ved-skulder-filosofi sikrer dig kvalitet til tiden og fuld gennemsigtighed i byggeprojektet. Det er din tryghed for en god byggeproces. Vi er en entreprenør, der ikke er bange for at tænke kreativt i løsningen af dit boligbyggeri. Ethvert projekt kobles til en af virksomhedens partnere. På den måde arbejder vi professionelt med muligheder, løsninger og udfordringer i både hoved- og totalentrepriser. Den personlige ansvarlighed for projektet sikrer den bedste udnyttelse af vores mange års erfaring og kompetence. Det gør byggeprocessen så ukompliceret og effektiv som muligt.;

Vi bygger med personligt engagement og ansvarlighed

 

Med Lph Byg som din byggepartner får du det hele: Erhvervsbyggeri leveret til tiden, en ærlig dialog, professionalisme i valg af materialer og konstruktionsprincipper og en stærk projektledelse. Vi leverer det hele til den aftalte pris uden at blinke, fordi vi kender værdien af at holde ord. Vi rådgiver, vejleder og handler professionelt ud fra dine behov. Vores stærke projektstyring sikrer dig en overholdt tidsplan. Uanset udfordringerne får du udbytte af vores mangeårige kompetencer og høje fleksibilitet. Og med vores partnerorienterede tilgang til samarbejdet og byggeriet, er du garanteret et personligt engagement og ansvarlighed ud over det sædvanlige.

Institutionsbyggeri – en ukompliceret byggeproces

 

Du får den rigtige løsning første gang, fordi vi som entreprenør arbejder professionelt med materialer, leverandører og projektledelse. Vi er stærke projektledere, der holder, hvad vi lover og bygger på fuld økonomisk gennemsigtighed. Vores byggeprojekter har både høj og lav kompleksitet. Med LpH Byg som entreprenør får du en ukompliceret byggeproces og en samarbejdspartner, der står skulder ved skulder med dig fra idé til færdigt byggeri.

EGMONT STUDENTERGAARD

Byggeår2012-2013
BeliggenhedTranekærvej 58, Risskov
ByggetypeBoliger - Bybyg/renovering
EntrepriseformTotalentreprise
Etageareal4000m2
Entreprisesum34,9 mio kr. ekskl. moms
BygherreEGMONT STUDENTERGAARD
ArkitektFrost Larsen A/S
IngeniørStokvad & Kerstens A/S
Den selvejende institution Egmont Studentergård med DAI som bygherrerådgiver udbød i 2012 totalentreprisekonkurrencen med til- og ombygning af kollegiet med 2 hovedformål - Etablering af ny 2. sal på 2000 m2 med energikrav 2015 og energirenovering af bestående bygninger. Kollegiet fik 42 nye boliger på taget, lifttårn, trapper og renovering af eksisterende installationer.

Efter en tættere dialog mellem parterne gennemgik projektet en positiv optimering hvormed tilbygningen udføres i lavenergiklasse 2020 krav, med anvendelse af præfabrikerede træ- boxmoduler som "blot" samles på stedet og færdig monteres med tagbeklædning, facadebeklædning og indvendige sammenkoblinger i ganglinjer.

Denne optimering medførte en kortere tidsplan for bygherren og en mere kontrolleret byggeperiode for totalentreprenøren, hvormed der skabes tryghed for et sundt byggeri som ikke har været underlagt vejrlig.

Nedbrydning af den bestående tagkonstruktion og forberedelse for ny 2. sal udføres stadig under fuld overdækning, så der til stadighed sikres mod vejrlig og dermed en kontrolleret byggetid, arbejdsmiljø og ikke mindst den samme "varer" hver gang.

I forbindelse med den nye 2. sal etableres fuld dækkende ABA anlæg i alle etager, samt lift og trappekerner.

Ombygningen af den bestående bygningsmasse omfatter nye føringsveje for el, vand og varme samt etablering af nyt ventilationsanlæg.

Egmont Studentergaard er opført i 1964 af Egmont H. Petersens Fond med C.F. Møller som arkitekt, hvilket stiller store krav til nutidens design og kvalitet.