Referencer

Boligbyggeri til Østjylland, Århus og omegn

 

Vores skulder-ved-skulder-filosofi sikrer dig kvalitet til tiden og fuld gennemsigtighed i byggeprojektet. Det er din tryghed for en god byggeproces. Vi er en entreprenør, der ikke er bange for at tænke kreativt i løsningen af dit boligbyggeri. Ethvert projekt kobles til en af virksomhedens partnere. På den måde arbejder vi professionelt med muligheder, løsninger og udfordringer i både hoved- og totalentrepriser. Den personlige ansvarlighed for projektet sikrer den bedste udnyttelse af vores mange års erfaring og kompetence. Det gør byggeprocessen så ukompliceret og effektiv som muligt.;

Vi bygger med personligt engagement og ansvarlighed

 

Med Lph Byg som din byggepartner får du det hele: Erhvervsbyggeri leveret til tiden, en ærlig dialog, professionalisme i valg af materialer og konstruktionsprincipper og en stærk projektledelse. Vi leverer det hele til den aftalte pris uden at blinke, fordi vi kender værdien af at holde ord. Vi rådgiver, vejleder og handler professionelt ud fra dine behov. Vores stærke projektstyring sikrer dig en overholdt tidsplan. Uanset udfordringerne får du udbytte af vores mangeårige kompetencer og høje fleksibilitet. Og med vores partnerorienterede tilgang til samarbejdet og byggeriet, er du garanteret et personligt engagement og ansvarlighed ud over det sædvanlige.

Institutionsbyggeri – en ukompliceret byggeproces

 

Du får den rigtige løsning første gang, fordi vi som entreprenør arbejder professionelt med materialer, leverandører og projektledelse. Vi er stærke projektledere, der holder, hvad vi lover og bygger på fuld økonomisk gennemsigtighed. Vores byggeprojekter har både høj og lav kompleksitet. Med LpH Byg som entreprenør får du en ukompliceret byggeproces og en samarbejdspartner, der står skulder ved skulder med dig fra idé til færdigt byggeri.

MÅRSLET SØPARK

Byggeår2016-17
BeliggenhedHørretløkken 86-214, Mårslet
ByggetypeBoliger - Nybygning
EntrepriseformTotalentreprise
Etageareal4300 m2
Entreprisesum40 mio. ekskl. moms
BygherreByggeselskabet Mårslet ApS
ArkitektThorup Gruppen
IngeniørArne Elkjær Rådgivende ingeniører
Bygherre RådgiverThorup Gruppen
Byggeriet omhandler opførelse af 21 to-plans dobbelthuse, samt 11 et-plans rækkehuse inkl. carporte og skure.

Husene opføres med et moderne og minimalistisk udtryk i rene linier med hvidmalet facadepuds, sorte vinduespartier og carport.

Råhuset udføres med bærende porebeton og huldækselementer.

Arkitekt- og ingeniørfirmaet Thorup Gruppen er projekterende på opgaven.

Bygherren er privat: Byggeselskabet Mårslet ApS, som bygger til salg og udlejning.