Referencer

Boligbyggeri til Østjylland, Århus og omegn

 

Vores skulder-ved-skulder-filosofi sikrer dig kvalitet til tiden og fuld gennemsigtighed i byggeprojektet. Det er din tryghed for en god byggeproces. Vi er en entreprenør, der ikke er bange for at tænke kreativt i løsningen af dit boligbyggeri. Ethvert projekt kobles til en af virksomhedens partnere. På den måde arbejder vi professionelt med muligheder, løsninger og udfordringer i både hoved- og totalentrepriser. Den personlige ansvarlighed for projektet sikrer den bedste udnyttelse af vores mange års erfaring og kompetence. Det gør byggeprocessen så ukompliceret og effektiv som muligt.;

Vi bygger med personligt engagement og ansvarlighed

 

Med Lph Byg som din byggepartner får du det hele: Erhvervsbyggeri leveret til tiden, en ærlig dialog, professionalisme i valg af materialer og konstruktionsprincipper og en stærk projektledelse. Vi leverer det hele til den aftalte pris uden at blinke, fordi vi kender værdien af at holde ord. Vi rådgiver, vejleder og handler professionelt ud fra dine behov. Vores stærke projektstyring sikrer dig en overholdt tidsplan. Uanset udfordringerne får du udbytte af vores mangeårige kompetencer og høje fleksibilitet. Og med vores partnerorienterede tilgang til samarbejdet og byggeriet, er du garanteret et personligt engagement og ansvarlighed ud over det sædvanlige.

Institutionsbyggeri – en ukompliceret byggeproces

 

Du får den rigtige løsning første gang, fordi vi som entreprenør arbejder professionelt med materialer, leverandører og projektledelse. Vi er stærke projektledere, der holder, hvad vi lover og bygger på fuld økonomisk gennemsigtighed. Vores byggeprojekter har både høj og lav kompleksitet. Med LpH Byg som entreprenør får du en ukompliceret byggeproces og en samarbejdspartner, der står skulder ved skulder med dig fra idé til færdigt byggeri.

PETERSMINDE

Byggeår2016-17
Beliggenhed7100 Vejle
ByggetypeInstitution
EntrepriseformTotalentreprise
Etageareal1100 m2 nybyg + 900 m2 ombyg
Entreprisesum28,1 mio. ekskl. moms
BygherreVejle Kommune - Kultur & Fritid
ArkitektGinnerup Arkitekter
IngeniørDAI
Bygherre RådgiverRum Arkitekter
Petersminde skole, SFO og multihal i Vejle

Opgaven var udbudt af Rumarkitekter i totalentreprisekonkurrence med 5 indbudte entreprenører og en samlet budgetsum på kr. 26.750.000 ekskl. moms + option

Tildelingskritirier var det mest fordelsagtige tilbud med høj vægt på budget, konkurrenceprojekt og ikke mindst kvalitet - som vi i fællesskab vandt på.

Vores team på opgaven bestod af os som totalentreprenør samt Ginnerup arkitekter, DAI ingeniører og Vm acoustic på lyd.

Nordlyset bølgende farver har væres inspiration til den nye flotte facade med farvede translucente glaspartier, der skaber imødekommende sammenhæng mellem skolen, SFO, multihuset og hallen.

Projektet bestod af tilbygning med et nyt multiområde og projektbånd til skolen med flexible læringsrum, SFO og ungdomsmiljø, samt renovering af hallen. Opgaven er løst sideløbende med den daglige drift.

Multihuset har mange funktioner: Kantine, hal, scene mv. - som ikke kun skolen drager stor nytte af, men også indbyder lokalområdets beboere til diveres arrangementer.

Kontakt: Petersmindeskolen - Jens Jørgen Christensen  tlf. 76814340