Referencer

Boligbyggeri til Østjylland, Århus og omegn

 

Vores skulder-ved-skulder-filosofi sikrer dig kvalitet til tiden og fuld gennemsigtighed i byggeprojektet. Det er din tryghed for en god byggeproces. Vi er en entreprenør, der ikke er bange for at tænke kreativt i løsningen af dit boligbyggeri. Ethvert projekt kobles til en af virksomhedens partnere. På den måde arbejder vi professionelt med muligheder, løsninger og udfordringer i både hoved- og totalentrepriser. Den personlige ansvarlighed for projektet sikrer den bedste udnyttelse af vores mange års erfaring og kompetence. Det gør byggeprocessen så ukompliceret og effektiv som muligt.;

Vi bygger med personligt engagement og ansvarlighed

 

Med Lph Byg som din byggepartner får du det hele: Erhvervsbyggeri leveret til tiden, en ærlig dialog, professionalisme i valg af materialer og konstruktionsprincipper og en stærk projektledelse. Vi leverer det hele til den aftalte pris uden at blinke, fordi vi kender værdien af at holde ord. Vi rådgiver, vejleder og handler professionelt ud fra dine behov. Vores stærke projektstyring sikrer dig en overholdt tidsplan. Uanset udfordringerne får du udbytte af vores mangeårige kompetencer og høje fleksibilitet. Og med vores partnerorienterede tilgang til samarbejdet og byggeriet, er du garanteret et personligt engagement og ansvarlighed ud over det sædvanlige.

Institutionsbyggeri – en ukompliceret byggeproces

 

Du får den rigtige løsning første gang, fordi vi som entreprenør arbejder professionelt med materialer, leverandører og projektledelse. Vi er stærke projektledere, der holder, hvad vi lover og bygger på fuld økonomisk gennemsigtighed. Vores byggeprojekter har både høj og lav kompleksitet. Med LpH Byg som entreprenør får du en ukompliceret byggeproces og en samarbejdspartner, der står skulder ved skulder med dig fra idé til færdigt byggeri.

RY HØJSKOLE

Byggeår2017 - 2019
BeliggenhedKlostervej, Ry
ByggetypeInstitution
EntrepriseformHovedentreprise
Entreprisesum25 mio. ekskl. moms
BygherreRy Højskole
ArkitektDANØ arkitektur ApS
IngeniørSøren Jensen Rådgivende Ingeniør A/S
Bygherre RådgiverDANØ arkitektur ApS
Ry højskole - Nybygning og ombygning i hovedentreprise. 
 
Byggeriet blev designet og tegnet af arkitektfirmaet Jesper Danø fra Ry som stod for ide oplæg og rådgivning frem til nøglefærdig projekt. 

Byggeopgaven blev vundet i hovedentreprise og havde en byggetid på 2,5 år 

Jesper Danø havde ingeniørfirmaet Søren Jensen tilknyttet til rådgivning  på konstruktioner og installationer. 

Projektet blev støttet under AP Møller fonden, som bestemt har sat deres positive aftryk på dette unikke projekt. 

Projektet omfattede en ny tilbygning samt en større renovering af en lang række huse langs skolens forside lige ud mod togstationen, på Klostervej i Ry. Tilbygningen har skabt en flot ny og bedre sammenhæng mellem de forskellige bygninger.

Den nye bygning med den nye hoveindgang tog form mellem to gamle huse, og taget i naturskifer blev et centralt element, der tilførte en visuel helhed. Skifertaget former sig således efter de to huses gavle og skaber et sammenhængende tagforløb over bygningerne.

De gamle bygninger lå ikke på linje, og højden og geometrien var ikke ens, derfor blev taget trekantet og skabte hermed en ekstraordinær overflade, som blev videreført og fortsatte til alle bygningerne, hvilket skabte et stærkt bånd, der afspejler den indre forbindelse og det indre liv.

Ombygningen omfattede en gennemgribende renovering af tilstødende bygninger med elevgange, spisesal og nye kreative lokaler bl.a. keramik, musik, håndværk og malerværksted.

I hovedhuset er der leget med former fx. en trappe der snor sig skulpturelt svævende.

På 1. etage findes 140 m2 uden skillevægge med hængende balkoner med mange anvendelses muligheder bl.a. kulturelle formål.

Etape 2 (hovedhuset) blev tagkonstruktionen på 1 salen, demonteret ned til tagfoden og der blev opført ny tagkonstruktion og etageadskillelser og de gamle lokaler blev transformeret til nye moderne kunst og krea lokaler  

Det nyopførte hus ‘Bakkehuset’ har fået Skanderborgs Kommunes arkitekturpris i kategorien ‘nybyggeri’ .

Foto: Thomas Mølvig.

Har du spørgsmål til projektet kan Jonas kontaktes på 20 90 53 24 og Jacob på tlf 20 90 53 27