Referencer

Boligbyggeri til Østjylland, Århus og omegn

 

Vores skulder-ved-skulder-filosofi sikrer dig kvalitet til tiden og fuld gennemsigtighed i byggeprojektet. Det er din tryghed for en god byggeproces. Vi er en entreprenør, der ikke er bange for at tænke kreativt i løsningen af dit boligbyggeri. Ethvert projekt kobles til en af virksomhedens partnere. På den måde arbejder vi professionelt med muligheder, løsninger og udfordringer i både hoved- og totalentrepriser. Den personlige ansvarlighed for projektet sikrer den bedste udnyttelse af vores mange års erfaring og kompetence. Det gør byggeprocessen så ukompliceret og effektiv som muligt.;

Vi bygger med personligt engagement og ansvarlighed

 

Med Lph Byg som din byggepartner får du det hele: Erhvervsbyggeri leveret til tiden, en ærlig dialog, professionalisme i valg af materialer og konstruktionsprincipper og en stærk projektledelse. Vi leverer det hele til den aftalte pris uden at blinke, fordi vi kender værdien af at holde ord. Vi rådgiver, vejleder og handler professionelt ud fra dine behov. Vores stærke projektstyring sikrer dig en overholdt tidsplan. Uanset udfordringerne får du udbytte af vores mangeårige kompetencer og høje fleksibilitet. Og med vores partnerorienterede tilgang til samarbejdet og byggeriet, er du garanteret et personligt engagement og ansvarlighed ud over det sædvanlige.

Institutionsbyggeri – en ukompliceret byggeproces

 

Du får den rigtige løsning første gang, fordi vi som entreprenør arbejder professionelt med materialer, leverandører og projektledelse. Vi er stærke projektledere, der holder, hvad vi lover og bygger på fuld økonomisk gennemsigtighed. Vores byggeprojekter har både høj og lav kompleksitet. Med LpH Byg som entreprenør får du en ukompliceret byggeproces og en samarbejdspartner, der står skulder ved skulder med dig fra idé til færdigt byggeri.

ONSHOLTVEJ

Byggeår2018 - 2019
BeliggenhedOnsholtvej, Viby J
ByggetypeInstitution
EntrepriseformBygningsentreprise
Etageareal930 m2
Entreprisesum10,6 mio. ekskl. moms
BygherreAarhus Kommune, Børn & Unge
ArkitektRubow Arkitekter
IngeniørLB Consult
Bygherre RådgiverRubow Arkitekter
Integreret daginstitution, vuggestue og børnehave - Nybygning for Aarhus Kommune.


På Onsholtvej i Viby har vi opført en ny seks gruppers integreret daginstitution for Aarhus Kommune, som rummer ca. 48 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn. Institutionen erstatter en række små, gamle nedslidte institutionslejemål med en større tidssvarende "landbørnehave" med fokus på et aktivt udeliv og plads til evt. dyrehold.

Bygningen er udført med stålrammer, er 930 m2 og indeholder seks grupperum, produktionskøkken, børnekøkken, garderober, puslerum, liggehal, toiletter, udetoilet og fællesrum.

Der er tæt forbindelse mellem fællesarealer og legeplads, mens grupperummene er mere rolige og afskærmede til fordybelse i leg og kreativitet. Vinduer og nicher giver mulighed for ophold, så man i trygge rammer kan lære af verden udenfor, mens højtsiddende vinduer åbner op for at himmelrummets stemninger kan farve rummene indenfor.

Har du spørgsmål til projektet kan Peter kontaktes på 20 90 53 26