Referencer

Boligbyggeri til Østjylland, Århus og omegn

 

Vores skulder-ved-skulder-filosofi sikrer dig kvalitet til tiden og fuld gennemsigtighed i byggeprojektet. Det er din tryghed for en god byggeproces. Vi er en entreprenør, der ikke er bange for at tænke kreativt i løsningen af dit boligbyggeri. Ethvert projekt kobles til en af virksomhedens partnere. På den måde arbejder vi professionelt med muligheder, løsninger og udfordringer i både hoved- og totalentrepriser. Den personlige ansvarlighed for projektet sikrer den bedste udnyttelse af vores mange års erfaring og kompetence. Det gør byggeprocessen så ukompliceret og effektiv som muligt.;

Vi bygger med personligt engagement og ansvarlighed

 

Med Lph Byg som din byggepartner får du det hele: Erhvervsbyggeri leveret til tiden, en ærlig dialog, professionalisme i valg af materialer og konstruktionsprincipper og en stærk projektledelse. Vi leverer det hele til den aftalte pris uden at blinke, fordi vi kender værdien af at holde ord. Vi rådgiver, vejleder og handler professionelt ud fra dine behov. Vores stærke projektstyring sikrer dig en overholdt tidsplan. Uanset udfordringerne får du udbytte af vores mangeårige kompetencer og høje fleksibilitet. Og med vores partnerorienterede tilgang til samarbejdet og byggeriet, er du garanteret et personligt engagement og ansvarlighed ud over det sædvanlige.

Institutionsbyggeri – en ukompliceret byggeproces

 

Du får den rigtige løsning første gang, fordi vi som entreprenør arbejder professionelt med materialer, leverandører og projektledelse. Vi er stærke projektledere, der holder, hvad vi lover og bygger på fuld økonomisk gennemsigtighed. Vores byggeprojekter har både høj og lav kompleksitet. Med LpH Byg som entreprenør får du en ukompliceret byggeproces og en samarbejdspartner, der står skulder ved skulder med dig fra idé til færdigt byggeri.

RENOVERING AF GL. GÅRD

Byggeår2018-2019
ByggetypeErhverv
EntrepriseformPartnering
Etageareal500 m2
BygherrePrivat
ArkitektArkitema
IngeniørSøren Jensen og LB Consult
Kontorbygning samt renovering af gård for privat bygherre.

Som partnering aftale har vi opført et ekstraordinært byggeri indenfor håndværk, arkitektur og ingeniørkunst i samarbejde med Arkitema Architects, Søren Jensen og LB Consult.

Nybyggeriet skal anvendes som kontorbygning og falder ind i de naturlige omgivelser. Dette ses ved, at størstedelsen af facaderne er beklædt med Canadisk cedertræ i vægspån, hvor enkelte felter ved vinduespartierne er listebeklædning, for at bryde mønsteret.

Taget er zinkbeklædt med stående dobbeltfals, som giver tagfladen et enkelt og roligt udtryk.

Indenfor ses klodsgulvet i egetræ, som står skarpt op mod de listebeklædte vægge, der fortsætter helt op til kip.

Bygningen har 2 store ovenlys, som åbner op og trækker masser af dagslysind i bygningen.

Hele ventilationsanlægget er placeret i en ekstern bygning og alle kanaler er ført skjulte i konstruktionerne eller under jorden.

De eksisterende gårdlænger, som før var lager, kontor og værksted, er nu ændret i anvendelse til laboratorie, teknikrum og motionsrum. Derudover er det tilhørende stuehus blevet totalrenoveret fra kælder til top. Fast beboelse i den ene ende og 2 lejligheder med tilhørende lobby i modsatte ende.

Gårdspladsen har fået nyt kloaksystem og er blevet belagt med den eksisterende pigstensbelægning samt jetbrændt granit som komfortarealer.

Har du spørgsmål til projektet kan Jacob kontaktes på 20 90 53 27