Referencer

Boligbyggeri til Østjylland, Århus og omegn

 

Vores skulder-ved-skulder-filosofi sikrer dig kvalitet til tiden og fuld gennemsigtighed i byggeprojektet. Det er din tryghed for en god byggeproces. Vi er en entreprenør, der ikke er bange for at tænke kreativt i løsningen af dit boligbyggeri. Ethvert projekt kobles til en af virksomhedens partnere. På den måde arbejder vi professionelt med muligheder, løsninger og udfordringer i både hoved- og totalentrepriser. Den personlige ansvarlighed for projektet sikrer den bedste udnyttelse af vores mange års erfaring og kompetence. Det gør byggeprocessen så ukompliceret og effektiv som muligt.;

Vi bygger med personligt engagement og ansvarlighed

 

Med Lph Byg som din byggepartner får du det hele: Erhvervsbyggeri leveret til tiden, en ærlig dialog, professionalisme i valg af materialer og konstruktionsprincipper og en stærk projektledelse. Vi leverer det hele til den aftalte pris uden at blinke, fordi vi kender værdien af at holde ord. Vi rådgiver, vejleder og handler professionelt ud fra dine behov. Vores stærke projektstyring sikrer dig en overholdt tidsplan. Uanset udfordringerne får du udbytte af vores mangeårige kompetencer og høje fleksibilitet. Og med vores partnerorienterede tilgang til samarbejdet og byggeriet, er du garanteret et personligt engagement og ansvarlighed ud over det sædvanlige.

Institutionsbyggeri – en ukompliceret byggeproces

 

Du får den rigtige løsning første gang, fordi vi som entreprenør arbejder professionelt med materialer, leverandører og projektledelse. Vi er stærke projektledere, der holder, hvad vi lover og bygger på fuld økonomisk gennemsigtighed. Vores byggeprojekter har både høj og lav kompleksitet. Med LpH Byg som entreprenør får du en ukompliceret byggeproces og en samarbejdspartner, der står skulder ved skulder med dig fra idé til færdigt byggeri.

RÅDHUSPLADSEN - HØRNING

Byggeår2018 - 2020
BeliggenhedRådhuspladsen 1, Hørning
ByggetypeBoliger
EntrepriseformTotalentreprise
Etageareal8.469 m2
Entreprisesum85 mio. ekskl. moms
BygherreEjendoms. Rådhuspladsen Hørning
ArkitektÅrstiderne Arkitekter
IngeniørLb Consult
Rådhuspladsen Hørning - Nybygning 64 lejligheder, dagligvarebutik og kælder.

For  Ejendomsselskabet  Rådhuspladsen  Hørning  ApS  opføres  i  totalentreprise  4  bygninger  med tilhørende parkerings areal, cykelskure, veje og stier m.m.
 
Efter kommunesammenlægningen stod Hørning Rådhus tomt, og et lokalt forankret team ønskede at omdanne pladsen omkring det gamle rådhus og selve rådhuset til en rambla-lignende plads.
 
Som en del af planen indgår også det eksisterende kommunebibliotek samt ny bebyggelse med både leje- og ejerboliger og erhverv bl.a. en dagligvarebutik samt engagerende udearealer.
 
Der er tale om bygninger i 3-4 etager der rummer 64 boliger, en dagligvarebutik og en underjordisk parkeringskælder.
 
Bygning 1 består af 28 lejligheder, dagligvarebutik og kælder - 3 etager
Bygning 2 består af 12 lejligheder - 4 etager
Bygning 3 består af 12 lejligheder - 4 etager
Bygning 4 består af 12 lejligheder - 3 etager
 
Boligerne indrettes med en åben planløsning, med køkkener og stue i samme rum.
I alt 64 boliger med tilhørende affaldsstation, cykelskur, udvendige belægninger samt haveanlæg.
 
Altaner  bygning  1  udføres  som  indeliggende  på  bygningerne  2+3+4  udføres  som  stålaltaner. Altangange udføres i massive betonelementer.
 
Byggeriet overholder bygningsklasse 2015 iht. BR15.
 
Skanderborg Kommune ønsker i forbindelse med overstående, at opføre et nyt vejtrace, p-areal, omlægning af eksisterende vej og stiforløb.
 
Har du spørgsmål til projektet kan Jonas kontaktes på 20 90 53 24 og Ole på 20 90 53 36