Referencer

Boligbyggeri til Østjylland, Århus og omegn

 

Vores skulder-ved-skulder-filosofi sikrer dig kvalitet til tiden og fuld gennemsigtighed i byggeprojektet. Det er din tryghed for en god byggeproces. Vi er en entreprenør, der ikke er bange for at tænke kreativt i løsningen af dit boligbyggeri. Ethvert projekt kobles til en af virksomhedens partnere. På den måde arbejder vi professionelt med muligheder, løsninger og udfordringer i både hoved- og totalentrepriser. Den personlige ansvarlighed for projektet sikrer den bedste udnyttelse af vores mange års erfaring og kompetence. Det gør byggeprocessen så ukompliceret og effektiv som muligt.;

Vi bygger med personligt engagement og ansvarlighed

 

Med Lph Byg som din byggepartner får du det hele: Erhvervsbyggeri leveret til tiden, en ærlig dialog, professionalisme i valg af materialer og konstruktionsprincipper og en stærk projektledelse. Vi leverer det hele til den aftalte pris uden at blinke, fordi vi kender værdien af at holde ord. Vi rådgiver, vejleder og handler professionelt ud fra dine behov. Vores stærke projektstyring sikrer dig en overholdt tidsplan. Uanset udfordringerne får du udbytte af vores mangeårige kompetencer og høje fleksibilitet. Og med vores partnerorienterede tilgang til samarbejdet og byggeriet, er du garanteret et personligt engagement og ansvarlighed ud over det sædvanlige.

Institutionsbyggeri – en ukompliceret byggeproces

 

Du får den rigtige løsning første gang, fordi vi som entreprenør arbejder professionelt med materialer, leverandører og projektledelse. Vi er stærke projektledere, der holder, hvad vi lover og bygger på fuld økonomisk gennemsigtighed. Vores byggeprojekter har både høj og lav kompleksitet. Med LpH Byg som entreprenør får du en ukompliceret byggeproces og en samarbejdspartner, der står skulder ved skulder med dig fra idé til færdigt byggeri.

JENS BAGGESENS VEJ

Byggeår2020 - 2022
BeliggenhedJens Baggesens Vej 88-90
ByggetypeBoliger - Nybygning
EntrepriseformHovedentreprise
Etageareal8500 m2 (5-6 etager)
BygherreByggeselskab Mogens de Linde og Boligkontoret Århus
ArkitektAart Architeets
IngeniørMoe Ingeniør

Jens Baggesens Vej 88-90 - 112 lejligheder.


For Byggeselskab Mogens de Linde og Boligkontoret Århus har LPH byg i hovedentrepriser opført 112 lejligheder fordelt i 2 nye etageejendomme.

De 2 etageejendomme har 5-6 etager med tilhørende P-kælder. 

Lejlighederne er fordelt på 2-, 3- og 4-værelses lejligheder der rummer 60 - 120m2, passende til studerende, enlige, par og mindre familier,  Derudover er der penthouse-lejligheder med tagterrasse.

Bygningerne er indrettet med niveau-fri adgang til alle etager via elevator.

Hver lejlighed har egen altan og enkelte lejligheder på 4. og 5. sal har tagterrasse.

Bygning 7 og 9 har begge 4 opgange, hvoraf den ene opgang i bygning 9 er almene lejligheder. 

I bygning 7 er erhverv i en del af stueetage og kælder.

Udenoms-arealerne er etableret med ny vendeplads, ankomstsvej, parkeringsareal og beplantning. Der er et dejligt gårdmiljø og gårdhave med pergola.

Det samlede bruttoareal udgør 8.472 m2


Har du spørgsmål til projektet kan i kontakte Rasmus på 26 10 53 81 eller Peter på 20 90 53 26