Referencer

Boligbyggeri til Østjylland, Århus og omegn

 

Vores skulder-ved-skulder-filosofi sikrer dig kvalitet til tiden og fuld gennemsigtighed i byggeprojektet. Det er din tryghed for en god byggeproces. Vi er en entreprenør, der ikke er bange for at tænke kreativt i løsningen af dit boligbyggeri. Ethvert projekt kobles til en af virksomhedens partnere. På den måde arbejder vi professionelt med muligheder, løsninger og udfordringer i både hoved- og totalentrepriser. Den personlige ansvarlighed for projektet sikrer den bedste udnyttelse af vores mange års erfaring og kompetence. Det gør byggeprocessen så ukompliceret og effektiv som muligt.;

Vi bygger med personligt engagement og ansvarlighed

 

Med Lph Byg som din byggepartner får du det hele: Erhvervsbyggeri leveret til tiden, en ærlig dialog, professionalisme i valg af materialer og konstruktionsprincipper og en stærk projektledelse. Vi leverer det hele til den aftalte pris uden at blinke, fordi vi kender værdien af at holde ord. Vi rådgiver, vejleder og handler professionelt ud fra dine behov. Vores stærke projektstyring sikrer dig en overholdt tidsplan. Uanset udfordringerne får du udbytte af vores mangeårige kompetencer og høje fleksibilitet. Og med vores partnerorienterede tilgang til samarbejdet og byggeriet, er du garanteret et personligt engagement og ansvarlighed ud over det sædvanlige.

Institutionsbyggeri – en ukompliceret byggeproces

 

Du får den rigtige løsning første gang, fordi vi som entreprenør arbejder professionelt med materialer, leverandører og projektledelse. Vi er stærke projektledere, der holder, hvad vi lover og bygger på fuld økonomisk gennemsigtighed. Vores byggeprojekter har både høj og lav kompleksitet. Med LpH Byg som entreprenør får du en ukompliceret byggeproces og en samarbejdspartner, der står skulder ved skulder med dig fra idé til færdigt byggeri.

FÆRGEBYEN - HOU HAVN

Byggeår2023 - 2026
ByggetypeBoliger, erhverv
EntrepriseformTotalentreprise
Etageareal7500 m2
Entreprisesum135,3 mio. ekskl. moms
BygherreFærgebyen Aps c/o Domis
ArkitektTegnestuen Arken
Færgebyen i Hou Havn - Nybygning - Klimamur,  61 Ejerlejligheder og restaurant/ deli.


På Hou Havn er vi totalentreprenør for projektet Færgebyen – et ekslusivt ejerlejlighedsprojekt der har det hele, i første række til vandet.

Husenes arkitektur er et klassisk bådhusmotiv med sadeltag og i materialer og stil der passer til byens og havnens eksisterende udtryk.​

Lejlighederne bygges i størrelserne fra 99-145 kvm. Alle lejligheder har en skøn terrasse eller altan, hvor solen og udsigten kan nydes. Alle lejligheder er indrettet i nordisk stil med lyse rum og åbne vidder. 
 

De forskellige boligtyper giver plads til en bred målgruppe i alle aldre. Den gode blanding er med til at skabe et stærkt socialt miljø samt understøtte et mangfoldigt fællesskab på havnen og i byen.
 

Projektet består af 3 etaper:

Etape 1: KLIMAMURSPROJEKT - kystsikring

Etape 2: 29 LEJLIGHEDER OG ERHVERVSLOKALER med tilhørende fælles og udenomsarealer beliggende mod vest.

Etape 3: 32 LEJLIGHEDER OG FÆLLESHUS med tilhørende fælles og udenomsarealer mod øst.

Du kan læse mere om projektet her: Færgebyen.dk
 
Har du spørgsmål til projektet kan Jonas kontaktes på 20 90 53 24