Referencer

Boligbyggeri til Østjylland, Århus og omegn

 

Vores skulder-ved-skulder-filosofi sikrer dig kvalitet til tiden og fuld gennemsigtighed i byggeprojektet. Det er din tryghed for en god byggeproces. Vi er en entreprenør, der ikke er bange for at tænke kreativt i løsningen af dit boligbyggeri. Ethvert projekt kobles til en af virksomhedens partnere. På den måde arbejder vi professionelt med muligheder, løsninger og udfordringer i både hoved- og totalentrepriser. Den personlige ansvarlighed for projektet sikrer den bedste udnyttelse af vores mange års erfaring og kompetence. Det gør byggeprocessen så ukompliceret og effektiv som muligt.;

Vi bygger med personligt engagement og ansvarlighed

 

Med Lph Byg som din byggepartner får du det hele: Erhvervsbyggeri leveret til tiden, en ærlig dialog, professionalisme i valg af materialer og konstruktionsprincipper og en stærk projektledelse. Vi leverer det hele til den aftalte pris uden at blinke, fordi vi kender værdien af at holde ord. Vi rådgiver, vejleder og handler professionelt ud fra dine behov. Vores stærke projektstyring sikrer dig en overholdt tidsplan. Uanset udfordringerne får du udbytte af vores mangeårige kompetencer og høje fleksibilitet. Og med vores partnerorienterede tilgang til samarbejdet og byggeriet, er du garanteret et personligt engagement og ansvarlighed ud over det sædvanlige.

Institutionsbyggeri – en ukompliceret byggeproces

 

Du får den rigtige løsning første gang, fordi vi som entreprenør arbejder professionelt med materialer, leverandører og projektledelse. Vi er stærke projektledere, der holder, hvad vi lover og bygger på fuld økonomisk gennemsigtighed. Vores byggeprojekter har både høj og lav kompleksitet. Med LpH Byg som entreprenør får du en ukompliceret byggeproces og en samarbejdspartner, der står skulder ved skulder med dig fra idé til færdigt byggeri.

SOLBJERG BYTORV

Byggeår2021 - 2022
BeliggenhedSolbjerg Hedevej/ Solbjerg Hovedgade/ Elleskovvej
ByggetypeBoliger
EntrepriseformTotalentreprise
Etageareal6000 m2
Entreprisesum76 mio. ekskl. moms
BygherreSolbjerg Byport ApS
ArkitektSweco
IngeniørViggo Madsen
Bygherre RådgiverSinding & Co Entreprise a/s
Solbjerg Bytorv - Nybygning 8 rækkehuse, 8 etageboliger, erhvervslokaler og dagligvarebutik.

For  Ejendomsselskabet  Solbjerg Byport ApS  opføres i totalentreprise:

SOLBJERG BYTORV - en levende by. Kun 15 km fra Aarhus, hvor bygherre ønsker at bidrage med et aktivt byliv.

Et samlingssted for byens beboere med supermarkeder, café, hyggeligt torvemiljø med grønne oaser, samt lækre lejligheder med 2 altaner til hver enkelt lejlighed.

Projektet består af 2 etaper:

Etape 1: COOP Superbrugsen i stueplan og overliggende erhvervslokaler på 1. sal.

Etape 2: KARRÈEN bestående af 8 rækkehuse og 8 etageboliger, i alt 16 boliger samt erhverv i stueplan og hele bygning E. Der er mulighed for opdeling/ sammenlægning af enkelte erhvervslokaler, så de tilpasses kundens behov.

Du kan læse mere om projektet her: https://www.solbjergbyport.dk/
 
Har du spørgsmål til projektet kan Jonas kontaktes på 20 90 53 24