Referencer

Boligbyggeri til Østjylland, Århus og omegn

 

Vores skulder-ved-skulder-filosofi sikrer dig kvalitet til tiden og fuld gennemsigtighed i byggeprojektet. Det er din tryghed for en god byggeproces. Vi er en entreprenør, der ikke er bange for at tænke kreativt i løsningen af dit boligbyggeri. Ethvert projekt kobles til en af virksomhedens partnere. På den måde arbejder vi professionelt med muligheder, løsninger og udfordringer i både hoved- og totalentrepriser. Den personlige ansvarlighed for projektet sikrer den bedste udnyttelse af vores mange års erfaring og kompetence. Det gør byggeprocessen så ukompliceret og effektiv som muligt.;

Vi bygger med personligt engagement og ansvarlighed

 

Med Lph Byg som din byggepartner får du det hele: Erhvervsbyggeri leveret til tiden, en ærlig dialog, professionalisme i valg af materialer og konstruktionsprincipper og en stærk projektledelse. Vi leverer det hele til den aftalte pris uden at blinke, fordi vi kender værdien af at holde ord. Vi rådgiver, vejleder og handler professionelt ud fra dine behov. Vores stærke projektstyring sikrer dig en overholdt tidsplan. Uanset udfordringerne får du udbytte af vores mangeårige kompetencer og høje fleksibilitet. Og med vores partnerorienterede tilgang til samarbejdet og byggeriet, er du garanteret et personligt engagement og ansvarlighed ud over det sædvanlige.

Institutionsbyggeri – en ukompliceret byggeproces

 

Du får den rigtige løsning første gang, fordi vi som entreprenør arbejder professionelt med materialer, leverandører og projektledelse. Vi er stærke projektledere, der holder, hvad vi lover og bygger på fuld økonomisk gennemsigtighed. Vores byggeprojekter har både høj og lav kompleksitet. Med LpH Byg som entreprenør får du en ukompliceret byggeproces og en samarbejdspartner, der står skulder ved skulder med dig fra idé til færdigt byggeri.

GJERN - 14 ALMENE BOLIGER

Byggeår2021 - 2022
BeliggenhedAmerikavej 77, Gjern
ByggetypeBoliger
EntrepriseformTotalentreprise
Etageareal1350m2
Entreprisesum14,6 mio. ekskl. moms
BygherreSilkeborg Boligselskab, afd. 69
ArkitektSweco
IngeniørSweco
Bygherre RådgiverKuben Management
Amerikavej Gjern - Nybygning 14 almene boliger i 1- og 1½-plan

I det smukke Søhøjland opføres 14 almen boliger  for  Silkeborg Boligselskab, afd. 69 i totalentreprise.

Der bygges 3 klynger på 6, 4 og 4 boliger.

4 boliger type1: 98 m2 1½-plan - 4 rum med udsigt over søen
4 boliger type 2: 86 m2 1-plan - 3 rum
4 boliger type 3A: 104 m2 1-plan - 4 rum
2 boliger type 3B: 101 m2 1-plan - 3 rum

Visionen er at skabe et nyt og attraktivt boligområde i rolige omgivelser, hvor naturen og det grønne spiller hovedrollen i udearealerne.

De 14 rækkehuse placeres på en blind vej, som er med til at skabe den ønskede atmosfære af en lille tryg oase, hvor beboerne kan leve deres liv i en hjemlig tilværelse. Der skal skabes et kvarter, hvor naboerne kan mødes over hækken og de gode fællesskaber kan dannes.

Fælles friarealer og uderummene skal henvende sig til en mangfoldig gruppe og være præget af at alle er velkomne.

Det nye boligområde beskrives med følgende nøgleord: 
 
  • Mangfoldighed
  • Arkitektonisk kvalitet
  • Natur
  • Liveability
  • Bæredygtighed

Har du spørgsmål til projektet kan Jacob kontaktes på 20 90 53 27