Referencer

Boligbyggeri til Østjylland, Århus og omegn

 

Vores skulder-ved-skulder-filosofi sikrer dig kvalitet til tiden og fuld gennemsigtighed i byggeprojektet. Det er din tryghed for en god byggeproces. Vi er en entreprenør, der ikke er bange for at tænke kreativt i løsningen af dit boligbyggeri. Ethvert projekt kobles til en af virksomhedens partnere. På den måde arbejder vi professionelt med muligheder, løsninger og udfordringer i både hoved- og totalentrepriser. Den personlige ansvarlighed for projektet sikrer den bedste udnyttelse af vores mange års erfaring og kompetence. Det gør byggeprocessen så ukompliceret og effektiv som muligt.;

Vi bygger med personligt engagement og ansvarlighed

 

Med Lph Byg som din byggepartner får du det hele: Erhvervsbyggeri leveret til tiden, en ærlig dialog, professionalisme i valg af materialer og konstruktionsprincipper og en stærk projektledelse. Vi leverer det hele til den aftalte pris uden at blinke, fordi vi kender værdien af at holde ord. Vi rådgiver, vejleder og handler professionelt ud fra dine behov. Vores stærke projektstyring sikrer dig en overholdt tidsplan. Uanset udfordringerne får du udbytte af vores mangeårige kompetencer og høje fleksibilitet. Og med vores partnerorienterede tilgang til samarbejdet og byggeriet, er du garanteret et personligt engagement og ansvarlighed ud over det sædvanlige.

Institutionsbyggeri – en ukompliceret byggeproces

 

Du får den rigtige løsning første gang, fordi vi som entreprenør arbejder professionelt med materialer, leverandører og projektledelse. Vi er stærke projektledere, der holder, hvad vi lover og bygger på fuld økonomisk gennemsigtighed. Vores byggeprojekter har både høj og lav kompleksitet. Med LpH Byg som entreprenør får du en ukompliceret byggeproces og en samarbejdspartner, der står skulder ved skulder med dig fra idé til færdigt byggeri.

VOEL - 10 ALMENE BOLIGER

Byggeår2021 - 2023
BeliggenhedThorupgårdsvej, Voel
ByggetypeBoliger
EntrepriseformTotalentreprise
Etageareal1000m2
Entreprisesum11,8 mio. ekskl. moms
BygherreSilkeborg Boligselskab, afd. 73
ArkitektSweco
IngeniørSweco
Bygherre RådgiverKuben Management
Thorupgårdsvej Voel - Nybygning 10 almene boliger i 1 plan

I et nyt og attraktivt boligområde i rolige omgivelser, hvor naturen og det grønne spiller hovedrolle i udearealerne, opføres 10 familieboliger fordelt på 2 boligtyper med tilhørende, boligvej og parkeringspladser.

De 5 dobbelthuse placeres på en blind vej, som er med til at skabe den ønskede atmosfære af en lille tryg oase, hvor beboerne kan leve deres liv i en hjemlig tilværelse. . Boligerne indrettes under hensyntagen til solorienteringen. Der skal være gennemlyste boliger, med mulighed for udsyn og ophold mod to verdenshjørner.

Byggeriet:

Boligerne består af 2 typer/størrelser der alle indrettes som tilgængelige boliger;

5 stk. Type 1 (4-rums bolig), ca. 95 m²
5 stk. Type 2 (5-rums bolig), ca. 105 m²
 
Boligtype 1 består af en entré, et badeværelse, et depot, et køkken-alrum inkl. stue, samt tre værelser.

Boligtype 2 består af en entré, et badeværelse, et depot, et køkken-alrum inkl. stue, samt fire værelser. Værelset i forlængelse af stuen skal kunne fravælges og tilføjes køkken-alrummet.

Der er stor med fokus på bæredygtighed med i høj kvalitet ved brug af robuste løsninger og materialer med lang levetid og lavt vedligehold samt med fokus på godt indeklima og lavt energiforbrug. Byggeriet opføres efter den Frivillige Bæredygtighedsklasse (FBK)
der omfatter 9 punkter, som projektet skal forholde sig til, punkterne er følgende:

• Livscyklusvurdering – bygningens samlede klimapåvirkning
• Ressourceanvendelse på byggepladsen
• Totaløkonomisk analyse – omkostninger til opførelse, drift og vedligehold
• Drifts- og vedligeholdelsesplan for opretholdelse af indeklimaet
• Dokumentation af problematiske stoffer
• Afgasninger til indeklimaet
• Detaljeret eftervisning af dagslysniveauet
• Støj fra ventilationssystemer i boliger
• Rumakustik i boliger


Har du spørgsmål til projektet kan Jacob kontaktes på 20 90 53 27