Referencer

Boligbyggeri til Østjylland, Århus og omegn

 

Vores skulder-ved-skulder-filosofi sikrer dig kvalitet til tiden og fuld gennemsigtighed i byggeprojektet. Det er din tryghed for en god byggeproces. Vi er en entreprenør, der ikke er bange for at tænke kreativt i løsningen af dit boligbyggeri. Ethvert projekt kobles til en af virksomhedens partnere. På den måde arbejder vi professionelt med muligheder, løsninger og udfordringer i både hoved- og totalentrepriser. Den personlige ansvarlighed for projektet sikrer den bedste udnyttelse af vores mange års erfaring og kompetence. Det gør byggeprocessen så ukompliceret og effektiv som muligt.;

Vi bygger med personligt engagement og ansvarlighed

 

Med Lph Byg som din byggepartner får du det hele: Erhvervsbyggeri leveret til tiden, en ærlig dialog, professionalisme i valg af materialer og konstruktionsprincipper og en stærk projektledelse. Vi leverer det hele til den aftalte pris uden at blinke, fordi vi kender værdien af at holde ord. Vi rådgiver, vejleder og handler professionelt ud fra dine behov. Vores stærke projektstyring sikrer dig en overholdt tidsplan. Uanset udfordringerne får du udbytte af vores mangeårige kompetencer og høje fleksibilitet. Og med vores partnerorienterede tilgang til samarbejdet og byggeriet, er du garanteret et personligt engagement og ansvarlighed ud over det sædvanlige.

Institutionsbyggeri – en ukompliceret byggeproces

 

Du får den rigtige løsning første gang, fordi vi som entreprenør arbejder professionelt med materialer, leverandører og projektledelse. Vi er stærke projektledere, der holder, hvad vi lover og bygger på fuld økonomisk gennemsigtighed. Vores byggeprojekter har både høj og lav kompleksitet. Med LpH Byg som entreprenør får du en ukompliceret byggeproces og en samarbejdspartner, der står skulder ved skulder med dig fra idé til færdigt byggeri.

SOLBJERG BYTORV

Byggeår2021 - 2022
BeliggenhedSolbjerg Hedevej/ Solbjerg Hovedgade
ByggetypeErhverv/ boliger
EntrepriseformTotalentreprise
Etageareal6000 m2
Entreprisesum76 mio. ekskl. moms
BygherreSolbjerg Byport ApS
ArkitektSweco
IngeniørViggo Madsen
Bygherre RådgiverSinding & Co Entreprise a/s

Solbjerg Bytorv - 4.740 m2 kontor/erhvervslokaler, dagligvarebutik og boliger

Indledning
Ejendomsselskabet Solbjerg Byport ApS havde et ønske om at bidrage til området med et aktivt byliv i form af et bytorv, der både indeholder erhverv, indkøbsmuligheder samt boliger. Projektet er beliggende kun 15 kilometer fra Aarhus.
 
Projektet
Solbjerg Bytorv er udført i totalentreprise og består af tre hoveddele, som tilsammen skaber rammerne om bytorvet; 4.740 m2 erhvervslokaler, dagligvarebutik og boliger. Byggeriet er inddelt i to etaper:
 
Etape 1: COOP Superbrugsen i stueplan og overliggende erhvervslokaler på 1. sal. - i alt 3.075 km2 kontor/erhvervslokaler. Bygning har stor fælles tagterrasse for kontorlejemålene.
 
Etape 2: KARRÈEN bestående af 8 rækkehuse og 8 etageboliger, i alt 16 boliger samt 1.665 m2
kontor/erhverv i stueplan og hele bygning E. Der er mulighed for opdeling/ sammenlægning af enkelte
erhvervslokaler, så de tilpasses kundens behov.
 
I kontorlejemålene forefindes entre, toiletfaciliteter, tekøkken og en stor fælles tagterrasse. Til byggeriet er der etableret 138 parkeringspladser, hvoraf der er installeret/forberedt til 44 stk. el-ladestandere.
 

I kan læse mere om projektet her: https://www.solbjergbyport.dk/
 
Har du spørgsmål til projektet kan Jonas kontaktes på 20 90 53 24