Referencer

Boligbyggeri til Østjylland, Århus og omegn

 

Vores skulder-ved-skulder-filosofi sikrer dig kvalitet til tiden og fuld gennemsigtighed i byggeprojektet. Det er din tryghed for en god byggeproces. Vi er en entreprenør, der ikke er bange for at tænke kreativt i løsningen af dit boligbyggeri. Ethvert projekt kobles til en af virksomhedens partnere. På den måde arbejder vi professionelt med muligheder, løsninger og udfordringer i både hoved- og totalentrepriser. Den personlige ansvarlighed for projektet sikrer den bedste udnyttelse af vores mange års erfaring og kompetence. Det gør byggeprocessen så ukompliceret og effektiv som muligt.;

Vi bygger med personligt engagement og ansvarlighed

 

Med Lph Byg som din byggepartner får du det hele: Erhvervsbyggeri leveret til tiden, en ærlig dialog, professionalisme i valg af materialer og konstruktionsprincipper og en stærk projektledelse. Vi leverer det hele til den aftalte pris uden at blinke, fordi vi kender værdien af at holde ord. Vi rådgiver, vejleder og handler professionelt ud fra dine behov. Vores stærke projektstyring sikrer dig en overholdt tidsplan. Uanset udfordringerne får du udbytte af vores mangeårige kompetencer og høje fleksibilitet. Og med vores partnerorienterede tilgang til samarbejdet og byggeriet, er du garanteret et personligt engagement og ansvarlighed ud over det sædvanlige.

Institutionsbyggeri – en ukompliceret byggeproces

 

Du får den rigtige løsning første gang, fordi vi som entreprenør arbejder professionelt med materialer, leverandører og projektledelse. Vi er stærke projektledere, der holder, hvad vi lover og bygger på fuld økonomisk gennemsigtighed. Vores byggeprojekter har både høj og lav kompleksitet. Med LpH Byg som entreprenør får du en ukompliceret byggeproces og en samarbejdspartner, der står skulder ved skulder med dig fra idé til færdigt byggeri.

HAURUMHUS

Byggeår2019 - 2020
BeliggenhedAdelgade, Skanderborg
ByggetypeBoliger
EntrepriseformTotalentreprise
Etageareal2.900 m2 (3,5 - 4,5 etage)
Entreprisesum40,7 mio. ekskl. moms
BygherreAlleén 2016 ApS
ArkitektGPP Arkitekter
IngeniørTriconsult
Haurumhus, Adelgade - Nybygning 23 boliger, erhverv og P-kælder. 
 
I totalentreprise, opfører vi ”Haurumhus” i samarbejde med GPP-arkitekter og Tri-Consult A/S. Bygningen har variation i både højde og facade.
  
Længdehuset der ligger på hjørnet af Adelgade og Alléen, opføres i 4½ og 3½ etager. Der bygges med håndstrøgne teglsten i lyse elegante nuancer, og de flotte stålaltaner kommer til at skabe en levende og varieret facade. Bebyggelsens facader opdeles vertikalt med skift i teglens farvenuance. Dertil kommer murfelter med fremspringende skiftegange, som kommer til at danne relief med effektfuld skyggevirkning i facaden. Bygningen kommer hermed til at indgå i et fint samspil med midtbyens andre bygninger og forene æstetik og moderne arkitektur.

De 23 boliger består af 
 
1-værelses lejlighed på 57 m2 af 1 stk
2-værelses lejlighed på mellem 59-83 m2 af 5 stk
3-værelses lejlighed på mellem 85-100 m2 af 17 stk

Alle lejligheder har altan og adgang til fælles tagterrasse, hvorfra beboerne får en fantastisk udsigt over byens tage og Skanderborg sø. Boligerne henvender sig både til børnefamilier, par og singler, der drømmer om at bo centralt midt i Skanderborg by.
 
Funktionelle planløsninger med gennemgående opholdsrum/køkken og store rum medvirker til, at lejlighederne fremstår åbne, lyse og indbydende. De gennemtænkte planløsninger gør det nemt at indrette og møblere med et personligt præg. Det vil blive muligt for beboerne at få egen parkeringsplads i parkeringskælderen, hvortil der er tilkørsel fra Alléen. I indgangsplanet mod Adelgade indrettes butikslokale med tilhørende personalefaciliteter og depoter m.m.

Kontraktsum: ca. 30,7 millioner 

Har du spørgsmål til projektet kan Christoffer kontaktes på 26 10 53 82 og Jacob på 20 90 53 27