Referencer

Boligbyggeri til Østjylland, Århus og omegn

 

Vores skulder-ved-skulder-filosofi sikrer dig kvalitet til tiden og fuld gennemsigtighed i byggeprojektet. Det er din tryghed for en god byggeproces. Vi er en entreprenør, der ikke er bange for at tænke kreativt i løsningen af dit boligbyggeri. Ethvert projekt kobles til en af virksomhedens partnere. På den måde arbejder vi professionelt med muligheder, løsninger og udfordringer i både hoved- og totalentrepriser. Den personlige ansvarlighed for projektet sikrer den bedste udnyttelse af vores mange års erfaring og kompetence. Det gør byggeprocessen så ukompliceret og effektiv som muligt.;

Vi bygger med personligt engagement og ansvarlighed

 

Med Lph Byg som din byggepartner får du det hele: Erhvervsbyggeri leveret til tiden, en ærlig dialog, professionalisme i valg af materialer og konstruktionsprincipper og en stærk projektledelse. Vi leverer det hele til den aftalte pris uden at blinke, fordi vi kender værdien af at holde ord. Vi rådgiver, vejleder og handler professionelt ud fra dine behov. Vores stærke projektstyring sikrer dig en overholdt tidsplan. Uanset udfordringerne får du udbytte af vores mangeårige kompetencer og høje fleksibilitet. Og med vores partnerorienterede tilgang til samarbejdet og byggeriet, er du garanteret et personligt engagement og ansvarlighed ud over det sædvanlige.

Institutionsbyggeri – en ukompliceret byggeproces

 

Du får den rigtige løsning første gang, fordi vi som entreprenør arbejder professionelt med materialer, leverandører og projektledelse. Vi er stærke projektledere, der holder, hvad vi lover og bygger på fuld økonomisk gennemsigtighed. Vores byggeprojekter har både høj og lav kompleksitet. Med LpH Byg som entreprenør får du en ukompliceret byggeproces og en samarbejdspartner, der står skulder ved skulder med dig fra idé til færdigt byggeri.

ESTRUPSGADE - SILKEBORG

Byggeår2018 - 2019
BeliggenhedEstrupsgade 8-12, Silkeborg
ByggetypeBoliger
EntrepriseformTotalentreprise
Etageareal 1.786 m2
Entreprisesum21,8 mio. ekskl. moms
BygherreAAB Silkeborg
ArkitektPluskontoret Arkitekter A/S
IngeniørTri-consult A/S
Bygherre RådgiverKuben Management A/S
Estrupsgade Silkeborg - Nybygning 23 lejligheder for AAB Silkeborg, afd. 47.


23 nye lejeboliger i Silkeborg

Lejlighederne ligger blandt smukke byhuse centralt i hjertet af Silkeborg, tæt på byens gågade, stationen, og den skønne natur med skove og søer.
 
På grunden lå AAB´s tidligere administrationsbygning samt to mindre sammenbyggede byhuse. Alle eksisterende bygninger på de 3 adresser Estrupsgade 8,10 og 12 er revet ned for at gøre plads til den nye bebyggelse. Nedrivningen var en del af entreprisen.

De 3 matrikler er sammelagt til en matrikel med 3 opgange. Hver opgang har elevator og får indgang fra Estrupsgade.

Boligerne er fordelt således:
1-værelses (50 m2) - 1 stk.
2-værelses (63 og 84 m2) - 6 stk.
3-værelses (71, 81 og 84 m2) - 15 stk.
4-værelses (99 m2) - 1 stk.

Byggeriets design er lavet med udgangspunkt i byhusenes dynamik, og derfor designet med en samlet forhus-bebyggelse. Facaden på byggeriet opføres i røde teglsten med tilbagetrukne mursten i facaden, og skaber herved de varierende facader, som byhuse er kendt for.

Fra bagsiden imponerer bygningen med sin rummelige og lyse baggård, hvor der etableres P-plads for beboerne, samt skure og  fælles opholdsarealer.

Har du spørgsmål til projektet kan Peter kontaktes på 20 90 53 26